Luk

Kaiser om Braga: Vi var bedst i første kamp

| Europa League | 12 kommentarer

Infoboks

Dominik Kaiser ser muligheder for Brøndby i udekampen mod Braga torsdag. 

Formstærke Dominik Kaiser scorede begge mål, da Brøndby i sidste uge tabte 2-4 til Braga i Europa League-kvalifikationen. 

Torsdag gælder det returkampen i Portugal, og Kaiser er forholdsvis optimistisk. 

- Vi var det bedste hold i den første kamp, så det er ærgerligt, at vi skal ned og spille med et skidt resultat fra den første kamp i baghovedet. Men vi må gøre, hvad vi kan, og måske kan vi lykkes med at gå videre, siger Kaiser til Brøndbys hjemmeside og fortsætter: 

- Vi går til kampen for at vise, at vi kan vinde kampe som den her, og så må vi se, hvordan den udvikler sig. Det er en stor opgave at score så mange gange, men første mål er at vinde i morgen. 

- Lige nu er vi ikke i en position, hvor vi kan forvente at gå videre. Vi spillede en god kamp på hjemmebane mod dem, men når alt kommer til alt, så indkasserede vi fire mål, og i europæisk fodbold er det alt for meget.

- Vi får en ny chance i morgen. Måske har de en anden kvalitet på hjemmebane, end de viste i Brøndby, men vi skal i første omgang kigge indad og fokusere på vores egen præstation. Når vi spiller, som vi kan, vil vi have en god chance, og så må vi tale om resultatet bagefter.

Brøndby skal vinde med tre mål eller for eksempel 4-2 og efter forlænget eller straffesparkskonkurrence, hvis de skal slå Braga ud. 


Af Mikael Blond

12 kommentarer

Slettet(481221192608) 14:26          
Brøndby var bedst, ja, men ikke gode nok til at jeg tror på en 3-måls sejr i returkampen.
Til det er forsvaret endnu for usikkert.
Horseman 14:38          
Nej Kaizer, i var ikke det bedste hold, for et hold er hele holdet og ikke kun offensiven. Der er også noget som hedder defensiv på et hold og på det parameter var i katastrofalt dårligere end jeres modstander, og derfor har i nu et dårligt resultat med i bagagen.
rolignu 14:56          
Nej Kaizer, i var ikke det bedste hold, for et hold er hele holdet og ikke kun offensiven. Der er også noget som hedder defensiv på et hold og på det parameter var i katastrofalt dårligere end jeres modstander, og derfor har i nu et dårligt resultat med i bagagen.

Det kan vi godt blive enige om :) Men man må kigge på kampen som en helhed, og der er jeg helt enig med Kaiser. Vi styrede jo godt 70/90 minutter og spillede rigtig godt i perioder. At der så er så mange personlige koks i forsvaret grundet manglende kvalitet, gør jo ikke at Braga har spillet en bedre kamp end brøndby. De var bare mere kyniske og effiktive, og så kendte de brøndby´s svagheder. Det var ikke et fortjent 4-2, og kampen havde højst sandsynligt endt 2-2 hvis Arajuuri header bolden hen mod midten i stedet for at lade den ramme jorden først. Og så virkede det jo til at Brøndby allerede havde fundet sig i at 3-2 ville være kampens endelige resultat. At man så til sidst i det sidste minut ved deres indkast mister koncentrationen.. ja... Sådan er fodbold nogle gange. Og desværre alt for tit for brøndby. Men det man jo vant til som brøndbyfan efterhånden :)
Horseman 15:19          
Kynisme er også en del af det at være det bedste hold. Det hjælper ikke meget at spille flot, hvis man ikke er god i felterne. Jeg synes Brøndby er offensivt på Europæisk niveau, hvor både Kaizer og Wilcheck er kyniske, det hjælper bare ikke meget uden kynisme i forsvaret. Men jeg er da enig i at det burde være endt 2-2, det tror jeg ikke mange er uenige i, men det ville stadig ikke gøre Brøndby til det bedste hold, da 2-2 også er et fremragende ude resultat. Men det er desværre det store problem i dansk fodbold med kynisme, også derfor de danske hold fejler i Europa, for der bliver lavet så mange fejl som ikke bliver straffet. Det bliver de bare i Europa, så den falske tryghed man har om at det nok går kommer til at ramme en som en hammer.
rolignu 15:39          
Jeg er helt enig.. Det er bare så hamrende ærgerligt. Ved 2-2 resultatet havde der i det mindste været plads til positive overraskelser, men det er jo stort set fuldstændig udelukket nu... Nu kan man kun forvente at det bliver endnu et år hvor der kun skal være fokus på superligaen..
Teresa 16:22          
Men man må kigge på kampen som en helhed, og der er jeg helt enig med Kaiser. Vi styrede jo godt 70/90 minutter og spillede rigtig godt i perioder
Man må kigge på kampen som en helhed, siger du - hvorefter du selv begynder at udvælge perioder, som passede DIT syn :)!

Ja, helheden er selvfølgelig alfa og omega, og den sagde 2-4 - så er alt andet totalt ligegyldigt!

Jeg håber ikke, at Kaiser og Wilcek er kyniske.. det er et vrøvleord for høj klasse på afslutninger.
haraltidret 16:59          
At lukke 4 mål ind på hjemmebane i Europa Cuppen er elendigt. Og så kan det overordnede kampbillede sådan set være lidt ligegyldigt. Skaden er desværre sket. Mht returkampen er Braga med stor sandsynlighed bedre på hjemmebane end de var i Brøndby. Og når Bif samtidigt har brug for en 3-0 sejr for at gå videre, skal der et mindre mirakel til i Portugal, for at Brøndby skal kunne gå videre.
Lørdag 8. august
Fredag 7. august