Luk

Kaiser om kontrakt: Vi er begyndt at snakke

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 2,37 3,40 2,87
NordicBet 2,34 3,75 2,85
Oddset 2,30 3,60 2,95

Brøndbys midtbanemotor Dominik Kaiser fortæller til Eurosport, at der er åbnet op for snakken om hans fremtid på Vestegnen.

31-årige Dominik Kaiser har efterhånden længe været en af de bærende kræfter på Brøndbys hold, også som målscorer fra den centrale midtbane, og det har naturligt nok gjort hans kontraktsituation interessant for ikke mindst klubbens fans.

Tyskerens kontrakt udløber til næste sommer, og nu fortæller han i et interview med Eurosport, at snakken om en eventuel forlængelse af kontrakten er gået igang.

- Ja, vi er begyndt at tale. Min agent vil også komme til enten FC Midtjylland- eller FCK-kampen (begge i starten af devember, red.), og så er det tid til at snakke om vores planer, om klubbens planer, om mine planer, og så finder vi en løsning, siger Kaiser.

Kaiser er på rygteplan blevet sendt tilbage til Tyskland, måske til Bundesligaen, og det kan midtbanespilleren heller ikke afvise.

- En Bundesliga-klub vil altid være interessant, når man spiller i Danmark og kan skifte til Bundesligaen. Der er måske rygter, men jeg ved intet om det. Det er vigtigt, at jeg fokuserer på mine opgaver her, siger tyskeren.

Kaiser understreger, at både han og familien er meget tilfredse med Brøndby og med at bo i København.


Af Thor Carlskov
Onsdag 20. november