LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kalinic-mavemål i vigtig Atletico-sejr

| La Liga | 0 kommentarer
Kalinic-mavemål i vigtig Atletico-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Atletico Madrid - Alaves 3-0
Primera Division
25' 1-0 Nikola Kalinic
82' 2-0 Antoine Griezmann
87' 3-0 Rodri
Nikola Kalinic scorede sit første La Liga-mål - med maven - da Atletico Madrid slog formstærke Alaves med 3-0.

Lørdag eftermiddag krydsede Atletico Madrid og Alaves klinger i La Liga, og begge mandskaber skulle forsøge at holde snor i Barcelona og Sevilla i toppen.

Atletico Madrid måtte undvære en skadet Diego Costa, og Nikola Kalinic startede derfor i angrebet sammen med Antoine Griezmann.

Alaves, der har været én af sæsonens helt store overraskelser, var uhyre tæt på at overliste Atletico-defensiven i kampens indledning. Jonathan Calleris skudforsøg blev dog akkurat blokeret.

Der blev gået til stålet hos begge hold, og som første halvleg skred frem, kom Atletico tættere og tættere på et føringsmål.

Med en halv time spillet kom forløsningen så. Santiago Arias smækkede et indlæg i feltet, og her fik Nikola Kalinic sendt bolden i kassen med maven - hans første ligamål i sæsonen. 1-0 til Atletico Madrid.

Diego Simeone måtte kort efter foretage en udskiftning, da Lucas ikke kunne fortsætte, og Jose Maria Gimenez blev sendt i aktion i stedet.

Netop Gimenez fik en udmærket mulighed kort inde i anden halvleg, men hans hovedstød efter et hjørnespark tog ydersiden af stolpen.

Alaves satsede mere, som kampen skred frem, og det efterlod plads den anden vej, som Atletico i sidste ende udnyttede.

Otte minutter før tid blev Griezmann sendt alene af sted i dybden, og franskmanden svigtede ikke alene med Alaves-keeper Fernando Pacheco, og så stod det 2-0.

En håndfuld minutter senere lukkede Atletico så til 3-0, da Rodrigo var over en returbold, som han prikkede i kassen efter tøvende Alaves-forsvarsspil.

Atletico kravler med sejren op på andenpladsen og rykker Sevilla ned på tredjepladsen, mens Alaves forbliver på fjerdepladsen i La Liga.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april