Luk

Kalle får chancen for FCK: Har været stærk

| Sydbank Pokalen | 15 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 3,20 3,60 2,28
Oddset 3,25 3,50 2,20
bet365 3,20 3,60 2,15

Når FC København onsdag skal op imod Nykøbing FC i Sydbank Pokalen, bliver det med Karl-Johan Johnsson på målet, da svenskeren har fortjent spilletid, fortæller Jess Thorup.

FC København skal onsdag forsøge at komme tilbage på vinderkurs, når de i Sydbank Pokalen tørner sammen med Nykøbing FC på Falster.

Den danske pokalturnering har en høj prioritet hos københavnerne, da deres målsætning er at vinde så mange titler, som det er muligt, fortæller cheftræner Jess Thorup til FCK's hjemmeside. 

- Det er vores indtræden i Sydbank Pokalen, og det er en vigtig prioritet for os. Én af målsætningerne i denne sæson er at vinde titler, og der er pokalen én af dem. Derfor er den højt prioriteret på vores ønskeliste og et af vores overordnede mål.

Cheftræneren lover også, at der kommer ændringer i startopstillingen mod NordicBet Liga-mandskabet, selvom han har haft de samme 11 med fra start i de seneste kampe.

Her har Kamil Grabara blandt andet været førstevalget mellem stængerne, men han får en pause onsdag, da Karl-Johan Johnsson får sin sæsondebut for FCK.

- Jeg vil dog gerne sige, at Kalle står i målet. Han har virkelig taget duellen om målmandsposten positivt op og har leveret eksemplarisk på træningsbanen. 

- Derfor har han også fortjent at få kampminutter på holdet, fordi han har været stærk på træningsbanen, udtaler Jess Thorup.

Det er onsdag aften klokken 18:00, at Nykøbing FC byder FC København op til dans i Sydbank Pokalen.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen

15 kommentarer

Danish_Messiah 17:07          
mon ikke det er en stik pille til vores kære polak der har været jævnt dårligt præsterene.
Dummeidiot 17:13          
Slet ikke, det er nærmere omvendt da det ofte har været tradition at 2. keeperen står hele pokalen, men vildt at man er så sikker på at Kamil skal stå de store kampe og at Kalle må nøjes med pokalen
AVC 17:20          
"Jeg kan godt se, at Grabara har været ringe. Modsat sidste sæson så rasler målene ind".
Taco mix 17:20          
Han er altså en klasse målmand. Forstår ikke helt Grabara står for FCK. Grabara er rrigtig god, men Karl Johan Johnsson har jeg bare set som værende lige det dygtigere. Da Gytebryst slog ham af, var det på grænsen til det vanvittige.
svenneolotta 17:20          
Klart vores bedste målmand.

Forstår ikke nogle af de dispositioner der foretages i FCK for tiden, men okay der er da fremgang overall.
CopenhagenNoice 17:55          
Er endnu ikke stødt på en FCK´er som foretrækker Grabara.
Kalle blev sorteper på et hold der ikke præsterede over hele linjen. Har på intet tidspunkt forstået købet af Grabara. Var det mon en slags forsøg på magtdemonstration fra PC´s side? (Ja, lyder åndsvagt) Med både Gryte og Kalle i truppen på daværende tidspunkt, gav det absolut ingen mening.
Som jeg ser det er Kalle bedre i feltet, med fødderne og i én mod én. På stregen synes jeg de er nogenlunde lige gode.
Chrisard 17:57          
"mon ikke det er en stik pille til vores kære polak der har været jævnt dårligt præsterene."


Nærmere omvendt. Burde være en selvfølge at Kalle stod pokalen. Hvis Thorup ville sende et signal til Grabara, skulle det være i en suppe eller international kamp han varmede bænken.
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober