Luk

Kallesøe: Drømmer om en højere hylde

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Randers FC - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 3,40 3,45 2,16
Oddset 3,20 3,35 2,30
bet365 3,40 3,40 2,10

Randers FC har sikret sig en underskrift på Mikkel Kallesøe, så han er bundet til klubben til sommeren 2026. En dag vil han gerne prøve sig selv af på et højere niveau.

Den 24-årige Mikkel Kallesøe og Randers FC har været et godt match, siden han som U-15-spiller kom til det kronjyske.

Nu fortsætter parterne samarbejdet de næste fem år, da midtbanespilleren har skrevet under på en kontraktforlængelse, der løber til sommeren 2026.

Kallesøe har det trygt og godt under cheftræner Thomas Thomasberg, men selvom han sætter pris på sine nuværende omgivelser, kunne han godt tænke sig et karriereeventyr et andet sted i fremtiden.

- Jeg har en drøm om at prøve mig af på et endnu højere niveau en dag, og det tror jeg, at jeg har de bedste forudsætninger for at opnå i Randers, hvor jeg nyder stor tillid og har det fantastisk, siger Mikkel Kallesøe i en pressemeddelelse.

- Randers er et virkelig godt sted for mig at være. Jeg har udviklet mig meget i de sidste par år, og det samme har klubben. Trænerteamet får det bedste frem i mig, og jeg nyder virkelig at være en del af miljøet i Randers FC. 

- Vi har en virkelig homogen trup med en sund konkurrence om pladserne, og jeg glæder mig til fortsat at give alt for klubben og fansene.

Mikkel Kallesøe har spillet 139 kampe for Randers i 3F Superligaen.


Af Rasmus Glud
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober