Luk

Kamaldeen og co. tog fusen på PSG's stjerner

| Ligue 1 | 28 kommentarer

Infoboks

Rennes - PSG 2-0
Ligue 1
45' 1-0 Gaëtan Laborde
46' 2-0 Flavien Tait

Kamaldeen Sulemana leverede en assist og en flot præstation generelt, da Rennes tog fusen på et stjernespækket PSG-mandskab i Ligue 1. Rennes vandt kampen med 2-0, og PSG havde ikke et eneste skud inden for rammen.

PSG buldrer derudad i Ligue 1 og havde inden søndagens kamp mod Rennes vundet samtlige otte kampe.

Udekampen mod Rennes, der ligger i den nedre halvdel, gik dog ikke som ventet for et stjernespækket PSG-mandskab med Neymar, Lionel Messi, Kylian Mbappé og alle de andre profiler fra start.

Den tidligere FC Nordsjælland-guldfugl Kamaldeen Sulemana var med for Rennes, og han noterede sig kampens første chance med et hårdt spark over mål fra kanten af feltet efter 20 minutter.

Lionel Messi var tæt på efter en halv time, da hans frispark tog fra på træværket, men det var Rennes, der kom i front kort før pausen.

Kamaldeen Sulemana lagde et forrygende indlæg i feltet, hvor Gaetan Laborde dukkede op tæt under mål og sparkede bolden ind til 1-0, som var stillingen ved pausen.

Knap var anden halvleg startet, før bolden igen lå nede i PSG's mål, og det var samme opskrift som ved det første mål.

Flavien Tait modtog et glimrende indlæg og hamrede bolden ind til 2-0 bag Gianluigi Donnarumma, og efter et VAR-tjek blev målet godkendt.

Kamaldeen fortsatte med at gøre positivt opmærksom på sig selv og havde en god skudmulighed efter en time, men afslutningen gik dog over mål.

Med 20 minutter igen sparkede Kylian Mbappé bolden i mål for PSG, men VAR underkendte kassen for offside.

PSG pressede dog på, og både Messi og Mbappé havde gode chancer for at reducere.

Rennes fik tilkendt straffespark med otte minutter igen, da Achraf Hakimi havde en høj fod på Laborde, men VAR ændrede kendelsen, og PSG slap med skrækken.

Den franske storklub slap dog ikke for at tabe sæsonens første kamp i Ligue 1, da Rennes vandt opgøret med 2-0, efter PSG ikke noterede sig en eneste afslutning inden for målrammen.

Det er PSG's første nederlag siden sæsonens første kamp, hvor den franske Super Cup blev tabt til Lille.


Af Sara Margren

28 kommentarer

Arnemanden 14:55          
Lækkert. Ethvert nederlag til PSG er en sejr for fodbolden
Jesper88 14:57          
Hold kæft hvor er det godt! Altid en fryd når PSG taber!
VIF57 14:57          
“Arnemanden.
Ja lækkert at de taber i dag.
Campeones32 14:58          
Nærmest grotesk et hold som dette ikke kan mønstre så meget som et eneste skud på mål. Det var hurtigt verdens bedste kom ned på jorden igen.
Mr P. Ness 14:59          
Tanketorsks i forsvaret og uskarphed i angrebet kostede.
Messi eneste lyspunkt hos PSG med et skud på overlæggeren og skaberen bag tre store muligheder for scoringer. Men også Messi spillede under niveau i dag - særligt i anden halvleg (Messi slutter ifølge Whoscored med en rating på 7,19 - nærmeste spiller fra PSG er Neymar med 6,86 - det siger en del - og Mbappe slutter med 6,24). Mbappe og Neymar skylder vist et par mål hver efter i dag.

Di Maria spillede godt nok ikke godt. Han satte vel nærmest ikke en aflevering korrekt i dag.

Flot kæmpet af Rennes, og Sulumani var fantastisk!

@Campeones: Så du kampen? Messi var den eneste fra PSG der var farlig i dag. Han gjorde fin figur af sig, taget resten af holdet i betragtning. Så jeg forstår ikke fokusset på Messi efter kampen. Det er vist ikke der energien skal ligges. Scorede Neymar, Mbappe og Di Maria på de chancer han skabte, havde PSG haft 3-4 mål ved halvleg.
Fight Club 15:00          
Arnemanden

Hørt!!!!!!!!!!!!!
belden 15:01          
For mange kokke fordærver maden...
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar