Luk

Kamara i målhumør - Randers-tæsk til Vejle

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Vejle Boldklub 4-1
Superligaen Grundspil
37' 1-0 Alhaji Kamara
45' 1-1 Hallur Hansson
48' 2-1 Alhaji Kamara
50' 3-1 Jakob Ankersen
65' 4-1 Simon Piesinger

Randers FC sendte Vejle hjem til Nørreskoven med et nederlag i bagagen, da kronjyderne vandt søndagens duel med hele 4-1, hvor der var flere flotte mål fra hjemmeholdet.

Randers FC havde søndag inviteret til Superliga-bold på Cepheus Park, da Vejle Boldklub kom på besøg i Kronjylland.

Her skulle Thomas Thomasbergs tropper forsøge at vende tilbage på vinderkurs, efter Randers i de seneste to kampe er gået fra banen uden en sejr, men de skulle møde et Vejle-mandskab med selvtillid.

De kom nemlig til opgøret med en vigtig sejr over SønderjyskE i bagagen, og Peter Sørensens mandskab lagde dog også bedst ud, da de kom frem til flere fine muligheder.

I startfasen kom Andres Ponce blandt andet frem til et skud tæt under mål, men skarpheden manglede i situationen.

Nede i den anden ende var det Alhaji Kamara, som var i fokus, da han efter ti minutter havde fået to store chancer for at få måltavlen i Randers i gang, men han skød med løst krudt.

Op og ned for Randers

Begge hold kæmpede for at åbne ballet i en rodet affære, men otte minutter før pausen kom forløsningen så for hjemmeholdet, da Kamara endelig fandt målnæsen frem.

Her blev der slået et hjørnespark ind i feltet, hvor angriberen kunne sende et hårdt hovedstød afsted, som bragede ind i netmaskerne, og så var de foran med 1-0.

Vejle formåede dog at svare hurtigt igen, da de lige før pausen udlignede til 1-1. Her endte bolden for fødderne af Hallur Hansson på kanten af feltet, hvor færingen bankede den op i det ene hjørne.

Det udlignede mål må have gjort pausesnakken lidt lettere for cheftræner Peter Sørensen, men i løbet af få minutter af anden halvleg faldt Vejle endnu en gang sammen.

Randers' David Beckham?

Efter blot tre minutter kunne Kamara score sit andet mål, da Mikkel Kallesøe sendte et fremragende indlæg ind i boksen, og så var Randers foran igen i opgøret, da angriberen headede bolden i mål.

Få minutter senere var den så gal igen, da Jakob Ankersen nu også ville lege med. Her var det Kallesøe igen, som lagde en bold i feltet, som Ankersen uden problemer kunne smaske i kassen til 3-1.

Vejle havde meget lang vej hjem, men Randers tog dog på ingen måde en slapper. De gjorde det nemlig også til 4-1 med 25 minutter tilbage af opgøret.

Denne gang var det Simon Piesinger, som meldte sig ind i opgøret med et fremragende mål fra distancen. 

Her fandt han sin indre David Beckham frem og tog chancen på et direkte frispark, som fløj hele vejen ind i nettet bag Sten Grytebust. Sikke et mål af Piesinger, som nu havde lukket opgøret.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og dermed sikrede Randers FC sig en sejr på 4-1 over Vejle Boldklub, da Alhaji Kamara viste vejen med sine to mål.


Af Raymund Nelausen

14 kommentarer

RFC-Kronjylland 15:59          
Uden Kehinde og Mistrati. Man må sige, vi har et tophold bredde dette efterår.
Gentile 16:01          
Ja - tænk at score 4 mål i en kamp, hvor O´Happy´Dey ikke scorer - og så uden 2 nøglespillere!
Wile E. Coyote 16:06          
Hvilken dag! Solskjær bliver endelig fyret, Odey skriver under og selv når både Kehinde og Mistrati mangler vinder vi overlegent i de sidste 45. Minus er at klubben har nogle af de mest dovne fans i historien. Hvis ikke folk kan lette røven som holdet spiller lige nu, hvornår skulle de så komme på stadion.
hjst 16:18          
Tillykke med en fortjent triumf, skam at I tilsyneladende ikke har en klubtråd hvor dette indlæg kan skrives. Nok det bedste hold vi har mødt i de foreløbigt 16 kampe - endda på papiret svækket en del. Komplekset fortsætter.

//hjst
RFC-Kronjylland 16:22          
Ja, det er lige som om resultaterne ikke betyder så meget for, om randrusianerne letter r****. Hvad der så skal til er mystisk, for der er jo potentiale til nok 1000-2000 mere i gennemsnit.
LarsenSindaco 16:26          
Det er ærgerligt, at Randers ikke får den opbakning de fortjener. Klubben er godt drevet, og der er potentiale også fremadrettet, og alligevel er der ingen på lægterne. Ærgerligt.
Randersc Freja FC 16:36          
Vi på lægterne nød opvisningen i anden halvleg
Tirsdag 30. november