Luk

Kameni om klodset selvmål: Der var frispark

| La Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Malaga - Valencia 1-2
La Liga
14' 1-0 Duje Cop
41' 1-1 Carlos Kameni
50' 1-2 Denis Cheryshev

Malagas Carlos Kameni forklarer, at der blev begået frispark mod ham i sekunderne før hans klodsede selvmål i går mod Valencia.

Malagas rutinerede målmand Carlos Kameni sendte på utrolig uelegant vis bolden i eget net, da Malaga i går tabte 2-1 til Valencia.

Billeder har efterfølgende vist nærkontakt mellem Kameni og Valencias Denis Cheryshev, og begge parter har overfor avisen Diario Sur forklaret, at der var kontakt.

- Jeg vil ikke bebrejde nogen for den fejl, jeg begik, men det skete lige inden. Jeg blev ramt, da jeg skulle hoppe og var derfor ude af balance, da jeg ville sende bolden ud af banen. Bagefter sagde han undskyld – sådan noget sker i fodbold og her ændrede det kampens forløb, siger Kameni.

Cheryshev, som efterfølgende blev matchvinder med scoringen til 2-1, har ligeledes bekræftet overfor Diario Sur, at han ramte Kameni på foden før det uheldige selvmål.


Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

dshoig 14:21          
Og hvis man vil undgå EB: https://streamable.com/wb5t
skydefinten 14:32          
Han blev da ikke ramt.
Hr. Peter 14:37          
Det er da bestemt et unikt mål han har scoret der. Var jeg ham havde jeg nok slukket telefonen og undgået interviews før efter næste kamp :-)
bakki 15:10          
Men hvordan kan han dog finde på at slå bolden den vej overhovedet :D
dshoig 15:29          
@Skydefinten:

https://pbs.twimg.com/media/CckXU1oWIAAmR2W.jpg

han bliver trådt på foden.
dshoig 15:29          
dobbelpost
Lørdag 19. oktober