Luk

Kamil Wilczek er smittet med coronavirus

| 3F Superliga | 13 kommentarer

FC København meddeler, at Kamil Wilczek har fået konstateret coronavirus. Ingen andre i trup eller stab er testet positive, lyder det.

Kamil Wilczek var grundet sygdom ikke med, da FC København torsdag bankede Lincoln Red Imps med 4-0 i Conference League.

Det har dagen derpå vist sig at være coronavirus.

FCK oplyser fredag eftermiddag på egen hjemmeside, at Wilczek er testet positiv og derfor ikke er med i træning eller kamp den kommende tid.

- Alle nødvendige forholdsregler omkring smittespredning er foretaget, og ingen andre i trup eller stab er testet positive, skriver FCK.

Kamil Wilczek har kæmpet for at komme tilbage for en skade det sidste lange stykke tid, men polakken må altså vente lidt endnu på at få comeback.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Spectator66 16:11          
Suk..
Sir Alex F 17:54          
Den nye Bjelland - ikke meget han bidrager med trods høj løn.
cloc 18:50          
Han kommer tilbage, han er jo ikke blevet en dårlig spiller og har ikke haft alvorlige skades forløb
Retrospect 21:44          
Hvis han bliver indlagt bliver det registreret som Covid, trods det er splinter i røven han er indlagt med.

Dyrt bekendskab der ikke har klassen til fck og formentlig heller ikke andre superligaklubber. Han spiller nok et år i polen inden pensionen.
Ditka 00:34          
Hvis man er indlagt med splinter i røven og får konstateret Covid. Så skal man selvfølgelig overflyttes til en afdeling for Covid ramte.

Uden ham den dyre polak havde de aldrig fået Bronze. Alle pengene værd.
Tøffe har altid ret 00:59          
FCK har ikke meget held med de meget løntunge hasbeens de henter…. Bjelland, Stadsgaard og Polakken slås vel nærmest om verdensrekorden for flest lønkroner pr spilleklar minut?
Sir 01:09          
" FCK har ikke meget held med de meget løntunge hasbeens de henter…. Bjelland, Stadsgaard og Polakken slås vel nærmest om verdensrekorden for flest lønkroner pr spilleklar minut?"
Ikke med de tre nøje udvalgte spillere, men er det ikke sket at de har hentet spillere hjem som har været en succes? Jacob Laursen, Lars Jacobsen, Jesper Grønkjær, og sikkert flere andre.
Mandag 17. januar