LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kan kriseramte Hobro vende skuden?

| Superligaen | 5 kommentarer
Kan kriseramte Hobro vende skuden?
Foto: Getty Images / Jan Christensen

Hobro IK har tabt de seneste to kampe med samlet 10-2, og derfor skal nordjyderne søndag forsøge at redde stoltheden tilbage, når de møder FC Nordsjælland

Der er pres på i Hobro IK i disse uger, og lørdag kom skrev Eurosport, at spillerne i klubben har holdt krisemøde med cheftræner Allan Kuhn på dagsordenen.

Nordjyderne ligger klart sidst i Superligaen med seks point op til Vejle Boldklub på næstsidstepladsen - men søndag har de mulighed for at mindske forspringet.

Hjemme på DS Arena skal Hobro nemlig op imod FC Nordsjælland, som kommer med en overbevisende 4-1-sejr over SønderjyskE i bagagen - og derfor skal der altså knokles hårdt for at få vognen tilbage på sporet.

De to mandskaber mødes allerede klokken 12.00 søndag, og de sparker søndagens Superliga-fest i gang.

Derefter venter opgør mellem AC Horsens og Esbjerg, FC København og Randers FC, AaB og Brøndby og FC Midtjylland og Vendsyssel.

Det helt store brag ude i Europa er Premier League-opgøret mellem Liverpool og Manchester City, som ligger side om side i toppen af tabellen.

Dagens højdepunkter:
12.00: Hobro IK - FC Nordsjælland
14.00: AC Horsens - Esbjerg fB
16.00: FC København - Randers FC
17.30: Liverpool - Manchester City
18.00: AaB - Brøndby
20.00: FC Midtjylland - Vendsyssel FF

Stream AGF – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

sømanden 08:54          
Hobro har intet at lave i superligaen, ligesom Vensyssel heller ikke har noget at lave i superligaen. Med de stadion de 2 klubber har, burde de ikke kunne rykke op i superligaen, men højst kunne spille i første division + at deres pølser ikke smager godt. Det var bedre at superligaen havde Viborg og Silkeborg. De 2 klubber har tidvarende stadions, og hvis de 2 klubber var i ligaen, ville det også give flere tilskuere.
edouar 09:13          
nu handler det heldigvis ikke om, hvem der har det største stadion, men om hvad der sker på banen. Har man spillet sig til en plads i Superligaen, fortjener man at være der, indtil man rykker ud. det er så hjernedødt at snakke om stadionstørrelse som et kriterie for berettigelse. total mangel på indsigt.
SjusØK 09:28          
Eller smagen af pølser for den sags skyld, for så var netop Hobro da langt foran f.eks FCK og AaB.
Vejle-eksperten 10:13          
Altså!
Hvis Hobro får Sandi Putros som dommer så skal det nok gå!
bruger 167608 10:56          
Hobro skal ikke fyre Kuhn. Deres skadesliste er lang pt. og det er ikke Kuhns skyld. At mene Hobro og Vendsyssel ikke har noget at lave i Superligaen er idioti. Hvem ville være bedre fra 1. div? Oprykkere har gjort sig fortjent til pladsen ligesom nedrykkerne har fortjent pladsen i 1. div. Simpelt nok.
Lørdag 25. maj