Luk

Kane roser Eriksen for 'perfekt' indskiftning

| Premier League | 12 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Aston Villa 3-1
Premier League
9' 0-1 John McGinn
73' 1-1 Tanguy Ndombélé
86' 2-1 Harry Kane
90' 3-1 Harry Kane

Harry Kane hylder Christian Eriksen for sin indskiftning, der gjorde forskellen for Tottenham i comebacket mod Aston Villa, vurderer angriberen.

Christian Eriksen startede på bænken i Tottenhams kamp mod Aston Villa lørdag, men med en halv time igen bagud 0-1 kom danskeren i aktion.

Tottenham vandt 3-1, blandt andet takket være to kasser af Harry Kane, og målscoreren hylder Eriksen for at spille en nøglerolle i comebacket.

- Vi ved, hvad Christian kan. Jeg har spillet med ham i fem-seks år nu. Vi kender hans kvalitet på bolden, hans assists og mål. Han kom ind og dikterede tempoet, og det er perfekt for mig, siger Kane til goal.com.

- Vi startede anden halvleg i et højt tempo, og da Tanguy scorede, var det fuld fart fremad til slut. Vi blev i kampen, skabte et par chancer, og gudskelov fik jeg et par stykker, som jeg kunne sætte ind.

Tottenham var kommet bagud 0-1 efter ni minutter på et mål af John McGinn.


Af Sara Margren

12 kommentarer

Frankofil 08:24          
Der er vel bred enighed om at Eriksen, sammen med Kane, har været Tottenhams bedste/mest afgørende spiller de sidste 2-3 år.

Det vil dog være interessant at se ham hos Juve, Real eller Barca.
Snigskytten 08:42          
Mere interessant, hvor længe Poch vi holde ham på bænken og svæk holdet ;).
brugerx 08:51          
Jeg er spændt på, om Eriksen overhovedet kommer videre i dette vindue. Det lader i hvert fald ikke til, at han har været 1. prioritet hos nogle klubber.
Travhesten 09:13          
Spørgsmålet er om han stadig har en iver for at komme afsted, efter han har erfaret at han måske nok er 3 eller 4 prioritet i de ønskede klubber.
Slettet(171419190111) 09:23          
Alle kan trænge til nye impulser. Det kan vi også når vi skifter job.
Han burde dog blive i Spurs. Hellere blive en fremtidig legende i en af Englands største klubber frem for marginal spiller i Real, Atletico eller måske Juve. Agentens flirt har jo ikke virket. Bliv der hvor du virkelig er værdsat
Ingen ide overhovedet heller at tage til Man U. Der vil gå flere år før de er på Spurs´ niveau. Det er stadig en klub i lidt forfald
Footballfreakforever 10:40          
@loftus
"Der vil gå flere år, før de er på Spurs´ niveau."
Den tvivler jeg godt nok på. Som jeg ser det, er Uniteds hold, spiller for spiller, I hvert fald på ingen måde dårligere end Spurs, hvis Eriksen skifter. Man så i går, hvor tydelig forskellen var på, når Eriksen spiller, og ikke spiller.
Jeg tror også på, at Solskjær har gang i noget godt i ManU. Tror vi er er United hold ligge og konkurrere med City indenfor de næste 2-3 år, hvis ikke før.
Lezcano 10:43          
Mere interessant, hvor længe Poch vi holde ham på bænken og svæk holdet ;).
Hvorfor er det folk ikke sætter sig ind i tingene inden de skal kommentere.

Kommentatorerne i går var også pinlige at høre på angående Eriksen.

Hvis bare man havde fulgt en lille bitte smule med over sommeren, så havde man vidst at Eriksen fik en mindre operation og derfor også kom senere i gang med at træne, samtidig med at han trænede på skåneprogram i starten.
Han har heller ikke spillet særlig meget af træningskampene fordi han ikke er i form endnu.
Derfor gav det også mening at han startede ude i går, da han ikke er klar endnu.

Når Eriksen er helt oppe i gear starter han selvfølgelig....hvis han stadig er i klubben :)
Onsdag 23. september