Luk

Kanonkasser da Kolding sænkede Viborg

| NordicBet Liga | 32 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - Viborg FF 3-1
NordicBet Liga
14' 0-1 Frederik Brandhof
40' 1-1 Mathias Høgsholt
71' 2-1 Sebastian Sommer
90' 3-1 Jeppe Hansen

Frederik Brandhof og Sebastian Sommer scorede hver sit kanonmål, da Kolding IF dukkede Viborg FF med 3-1. 

Viborg havde brug for alle tre point i dagens besøg hos Kolding IF for at holde trit med førerholdet Vejle i 1. division.

Kolding IF vandt dog det omvendte opgør i efteråret med 2-1 i Viborg, og også fredag bed oprykkerne godt fra sig.

Jeppe Hansen havde en stor mulighed i starten af opgøret, men efterhånden pressede Viborg på, og efter et lille kvarter åbnede Frederik Brandhof smukt ballet, da han fra kanten af feltet drejede bolden op i det ene kryds.

Christian Kudsk opsnappede efter 38 minutter bolden efter en fejl i Viborg-defensiven og faldt til jorden efter duel med keeper Brandon Austin, men dommerens fløjte forblev tavs.

I stedet blev det kort efter 1-1, da stopperen Mathias Høgsholt headede bolden i nettet efter Sebastian Sommer frisparksindlæg.

Viborg var meget tæt på 2-1 lige før pausen, men overliggeren tog fra for værterne, og Aalassana Jatta fik ikke ram på returbolden.

Viborg fortsatte med at være i teten efter pausen og fik tidligt annulleret en scoring, inden både Mikkel Agger og Jatta misbrugte pæne tilbud for gæsterne.

I stedet for 1-2 blev det dog 2-1 efter 70 minutter. Mikkel Jakobsen lagde bolden til rette for Sebastian Sommer, der fra buekanten hamrede bolden ind via underkanten af overliggeren.

Viborg pressede på i slutfasen, og både Jatta - dog i en offsideposition - og Agger kom frem til store chancer, men Kolding-keeper Benjamin Schubert var sin opgave voksen. 

I stedet blev det 3-1 ved Jeppe Hansen efter en omstilling i overtiden. 

Viborg risikerer med nederlaget at være hele 10 point efter Vejle efter denne runde. 


Af Mikael Blond
Søndag 5. juli