Luk

Kanonkugle bragede Wolves forbi Chorley

| FA Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Chorley - Wolverhampton 0-1
FA Cup
12' 0-1 Vitinha

Wolverhampton imponerede ikke, men slog alligevel Chorley og er klar til ottendedelsfinalen af FA Cup'en efter en kanonkugle fra Vitinha.

Chorley fra den sjettebedste række i England skabte overraskelsen i forrige runde af FA Cup’en, da de sendte Derby ud af turneringen. 

Fredag aften hed modstanderen Wolverhampton i 1/16-finalen af samme turnering.

Det undertippede hjemmehold fik dog ikke nogen drømmestart på opgøret, da de kom bagud efter 12 minutters spil på en sand drømmetræffer af Vitinha. 

Han tog chancen fra noget, der lignede 35 meters afstand, og det overraskede tilsyneladende Chorley-keeperen, der sprang forgæves efter afslutningen, der tordnede i målet med et knæk undervejs. 

Efterfølgende kom Chorley bedre med i opgøret i en periode, hvor begge hold havde svært ved at skabe de store chancer. 

Tættest på mål nummer to inden pausen kom Patrick Cutrone, der sparkede bolden tæt over overliggeren fra kanten af feltet. 

Det blev dog ved Vitinhas scoring inden pausefløjtet. 

To minutter inde i anden halvleg var Connor Hall tæt på en udligning, da han kom højest efter et indlæg, som John Ruddy dog fik reddet i målet. 

Et kvarter senere måtte Ruddy igen levere en god redning i Wolves-målet, da Andy Hall stod fri efter et hjørnespark ved bageste stolpe, men Ruddy fik vippet afslutningen over mål.

Generelt efterlod Chorley en flot præstation, hvor de til tider fik sat Premier League-modstanderen under pres, men uden den forløsende udligning faldt. 

Dermed er Wolverhampton klar til ottendedelsfinalen af FA Cup’en.


Af Andreas Roesen
Lørdag 27. februar