LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kanstrup: Havde aldrig troet på Robinho-møde

| Super Lig | 1 kommentar
Kanstrup: Havde aldrig troet på Robinho-møde
Foto: Getty Images

Infoboks

Istanbul Basaksehir - Alanyaspor
Superlig (24/05)
bet365 1,66 4,00 4,75
NordicBet 1,62 4,15 4,80
Oddset 1,62 4,00 4,60

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Pierre Kanstrup troede ikke, han ville komme til at spille i udlandet - men nu er han endt i tyrkisk fodbold, hvor han spiller mod eksempelvis Robinho.

Det kom ud af det blå, da Pierre Kanstrup i januar forlod en rolle som anfører i AGF for at drage mod Tyrkiet og Erzurumspor.

Og det var ikke kun for omverdenen, at det skifte kom som en mindre overraskelse.

- Jeg havde ikke lige set den komme, at jeg skulle til udlandet og spille fodbold. Det løb, tror jeg, var kørt, siger Pierre Kanstrup til Spillerforeningens magasin Indersiden.

- Jeg havde jo været transferfri før, og jeg havde jo nok større succes i SønderjyskE end i AGF, og dengang kom der ingenting fra udlandet. Og så kommer det her tilbud fra Tyrkiet ud af det blå, når jeg har allermest brug for det. 

- Jeg havde aldrig nogensinde regnet med, at jeg skulle spille mod Robinho, men det gjorde jeg altså sidste weekend, siger Kanstrup med henvisning til den brasilianske stjerne, som spiller for Istanbul Basaksehir.

Pierre Kanstrup har spillet fem liga-kampe siden sit skifte til den Erzurumspor, som ligger næstsidst i den tyrkiske liga.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj