LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kanstrup ny anfører i SønderjyskE

| Superligaen | 0 kommentarer
Kanstrup ny anfører i SønderjyskE
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/02)
bet365 2,05 3,30 3,60
NordicBet 2,08 3,45 3,60
Oddset 2,05 3,45 3,70
Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Pierre Kanstrup er ny anfører i SønderjyskE. Han er en naturlig leder, og der er stor respekt om ham, siger træner Jakob Michelsen.

Både anfører Henrik Hansen og viceanfører Niels Lodberg har forladt SønderjyskE denne sommer, så klubbens nye cheftræner, Jakob Michelsen, har skullet finde en ny mand til at bære anførerbindet.

Det har han nu gjort, og valget er ikke overraskende faldet på 26-årige Pierre Kanstrup, der også har været anfører i Brønshøj og FC Fredericia.

- Kanstrup var anfører i foråret, når Henrik Hansen og Lodberg ikke var med. Så det var naturligt at lade ham fortsætte i den rolle, siger Michelsen til bold.dk.

- Jeg har haft nogle gode snakke med ham, og han er en leder både på og uden fro banen. Han er en god ambassadør for vores gode omklædningsrum og den gode stemning, der er i klubben.

- Han har spillet fast lige siden han kom til klubben for halvandet år siden, så det har været et naturligt valg at gøre ham til anfører. Der er stor respekt omkring ham i truppen, og han fylder meget i omklædningsrummet.

Mange erfarne Superliga-spillere har forladt klubben i løbet af sommeren, men det er ikke kun Kanstrup, der skal løfte ansvaret.

- Vi har erfarne spillere som Johan Absalonsen, Tommy Bechmann og Bjørn Paulsen, som også nok skal tage deres del af ansvaret i den kommende sæson, siger Michelsen.

Jakob Michelsen har endnu ikke besluttet sig for, hvem der skal være viceanfører i SønderjyskE.

Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar