Luk

Kanstrup: Sølv fra 2016 er nok over pokaltitel

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer

Infoboks

Pierre Kanstrup var med til at vinde sølv med SønderjyskE i 2016, og det vil for forsvareren stadig være større end at vinde pokatitlen onsdag.

SønderjyskE tog på imponerende vis sølvmedaljerne i 3F Superligaen i 2016 og onsdag kan man opnå en ny historisk bedrift, hvis man vinder pokalfinalen mod AaB.

SønderjyskE-stopperen Pierre Kanstrup var med i 2016, og adspurgt af Jydske Vestkysten, så vurderer han dog, at sølvmedaljerne nok stadig vil være den største bedrift.

- Jeg synes, at det gjorde en forskel, at det var gennem hele sæsonen, at vi kæmpede for at opnå sølv. 

- Det er ikke, fordi jeg forklejner en pokalfinale og en pokaltitel, for jeg har ikke prøvet det, så jeg ved ikke, hvordan det er at vinde sådan en. Jeg kan forestille mig, at det er stort. Men lige ud fra den følelse, jeg står med, når du spørger mig, så tror jeg, at jeg siger sølvmedaljen, siger han til Jydske Vestkysten.

31-årige Kanstrup understreger dog, at det ville være 'sindssygt fedt' at snuppe pokaltitlen og på ny skrive sig i SønderjyskEs historiebøger.

Det længste, som SønderjyskE er nået i pokalturneringen i tidligere sæsoner er til semifinalen.

Der har man været to gange - den nuværende pokalturnering er altså allerede historisk med klubbens første finaledeltagelse.


Af Jonas Dalgård
Fredag 10. juli