LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kante: Loftus-Cheek er god nok til Chelsea

| Premier League | 8 kommentarer
Kante: Loftus-Cheek er god nok til Chelsea
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Arsenal
Europa League Slutspil (29/05)
bet365 2,37 3,40 2,90
NordicBet 2,36 3,45 3,25
Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Chelseas Ngolo Kante roser sin unge holdkammerat Ruben Loftus-Cheek, som i Kantes øjne har niveau til at være med i Chelsea.

Den franske midtbanespiller Ngolo Kante skiftede i 2016 fra Leicester til Chelsea, hvor han siden har været fast mand.

I denne sæson har Kante fået ny holdkammerat på midtbanen i form af Ruben Loftus-Cheek, som i sidste sæson var lejet ud til Crystal Palace, hvor han havde en god sæson.

Loftus-Cheek har spillet sig ind i den engelske landsholdsvarme, og ifølge Kante har han også rigeligt niveau til at være med i Chelsea, selvom han kun har fået 33 minutters Premier League-fodbold i denne sæson.

- Da jeg kom til Chelsea, var Ruben her allerede, og han er helt sikkert en dygtig spiller, som nu også er på det engelske landshold. Han gjorde det godt i sidste sæson hos Crystal Palace, og jeg mener, at han er klar til at spille, siger Kante til Sky Sports.

- Han har spillet nogle gode kampe, og nu er det managerens beslutning. Vi har muligheden for at spille i Chelsea med nogle af de bedste spillere i ligaen. Det kan vi lære af, og han skal blive ved med at suge til sig og forbedre sig, og så skal hans tid nok komme.

- Alle går gennem svære perioder i deres karriere. Jeg havde det selv svært, da jeg var yngre, men det hjalp mig til at udvikle mig som spiller og som person.

22-årige Loftus-Cheek har spillet 34 officielle kampe for Chelsea.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

troels9400 09:53          
Har fulgt ham i mange år og han er blevet bedre men syntes ikke han er bedre end dem der er på banen. lidt ærgeligt for en gut på 22 at sidde ude, han mister pladsen på landsholdet. Vi har så mange i chelsea som skal videre, men ikke ham her..
Mathews 11:19          
Begynder at blive pinligt for Chelsea hvis de også skiller sig af med RLC. En London-klub stort set uden englændere, det er flot.
Kloncs69 12:52          
Det er vel ikke anderledes end i West Ham og Arsenal, eksempelvis? Eller generelt 3/4 af klubberne i PRL..?
Wise1964 13:03          
Matthews

Hvori består det pinlige?
Chelsea har pt. 6 engelske spillere i truppen og det er vel stærkeste spillere som spiller både når det angår Chelsea eller din egen favorit klub.

Men det lyder naturligvis godt når man smider den slags op og spiller en smule sej
LaPioche 13:32          
Det pinlige er vel, at de har været afsindigt dårlige til at integrere deres meget lovende ungdomsspillere som førsteholdsspillere. AC er vel nærmest den første siden John Terry. Men der er da trods alt fremgang at spore. Alene det, at Loftus-Cheek ikke er sendt afsted på en lejeaftale i denne sæson, er jo allerede fremskridt. Nu gælder det så om at bide sig fast omkring førsteholdet.

Der hvor mange går galt i byen er, at det jo altså ikke behøver være den næste John Terry, man tager op fra akademiet. Det er ikke sikkert Loftus-Cheek er/bliver god nok til at være i startopstillingen for Chelsea, men kan man udvikle ham til en spiller, der kan ligge som 4./5. valg til midtbanen - og giver man ham nok kampe til at være tilfreds med den rolle for nuværende - så behøver man fx ikke gå ud og bruge et par hundrede millioner på en spiller som Drinkwater.
Wise1964 15:55          
Lapioche
Enig i dine betragtninger, men nu gik den kære Liverpool fans kritik på at det var pinligt der ingen englændere var og det er ikke sandt

Jeg er helt enig i at man har fået for lidt ud af akademiet - der tror jeg ikke du finder mange Chelsea fans som er uenige
Mathews 17:00          
Wise, træk luft ind gamle. Du kan forhåbentligt godt se, at Chelsea ikke trækker et lige så tungt læs ift. engelske spillere som fx. United, Liverpool og Tottenham, kan du ikke? At I har Cahill, RLC og Drinkwater siddende ude i perifirien, med Barkley som eneste nogenlunde sikre kort, siger det hele. Jeg kan da også godt sidde og remse en række engelske akademi- eller reservespillere op hos de andre klubber, men nu var det primært betydelige spillere i de respektive klubber jeg tænkte på. Selv City under Guardiola har flere engelske spillere integreret i eller omkring startelleveren end Chelsea har, så kan ikke se at min påstand ikke skulle være korrekt.
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj