Luk

Kaotisk Bolton-situation udsætter ligakamp

| England | 5 kommentarer
Kaotisk Bolton-situation udsætter ligakamp
Foto: Getty Images

Infoboks

Bolton - Sunderland
League 1 (21/09)
bet365 7,00 4,40 1,44
NordicBet 8,55 4,35 1,39
Oddset 8,35 4,20 1,38

Bolton Wanderers har længe været i dyb, administrativ krise, hvilket nu betyder, at tirsdagens League One-opgør mod Doncaster er udsat.

Bolton har hele foråret ligget i et dybt, administrativt rod, som har betydet, at klubben er startet League One-sæsonen med en straf på -12 point på kontoen.

Krisen er dog ikke afværget, hvilket nu betyder, at tirsdagens League One-kamp mod Doncaster er blevet udsat. Det skriver talksport.com.

Klubben har kun få seniorspillere til rådighed, og ledelsen mener, at det ville være 'ødelæggende for helbred og udvikling' for de unge spillere i klubben, at de kastes for løverne uge efter uge.

- Det er med ægte beklagelse og dyb frustration, at vi har været nødt til at udsætte morgendagens kamp, skriver klubben.

- Selvom truslen om yderligere sanktioner (fra fodboldforbundet, red.) er åbenlys, skal intet ødelægge velfærden for sådan en ung gruppe spillere, lyder det fra klubben.

Bolton Wanderers er under administration, mens de venter på, at klubben overtages af nye ejere. 


Af Thor Carlskov

5 kommentarer

MR. Buur 17:54          
Useriøst at de ikke er tvangsnedrykket fra de 4 højeste rækker i England, med en seniorspiller så er der jo ikke muligt at stille hold i denne sæson.

Trist at se en gammel PL klub bløde så meget.
Tim Jensen 21:23          
De har ikke kun 1 senior spiller, de har en 5 stykker. Det er EFLs skyld at de er havnet i det her rod, det er dem der sagde god der den nu tidligere ejer, der kun var i klubben for at trække penge ud og som sidste ondsindede gerning, satte klubber og det hotel der er ejet af klubben og bygget ind i stadion, under separat administration, hvilket er den ene hoved grund til at klubben ikke er solgt endnu. Det var også EFL der garanterede at Ken Anderson havde penge nok til at afslutte sæsonen og havde givet løfte om dette i marts 2019, måneden efter stoppede han med at betale løn. Hvis EFL ikke havde gået ud og sagt det, så var klubben blevet puttet i administration meget tidligere, af dem der havde penge til gode og klubben og hotellet var kommet under samme administrator. Shaun Harvey (tidligere chef i EFL) og Ken Anderson er de 2 der bære skylden for det her, men det er klubben og dens fans der lider for det. Ved godt jeg er fan af klubben og derfor måske er farvet på det punkt, men den fortjener alle chancer for at overlevet, synes det samme om Bury, som lige nu er i en endnu værre sitaution i samme række.
Acheron 3 21:55          
Nu kan det godt være at jeg er lidt hård, men det kan da aldrig være EFL´s skyld at klubber lever over evne. At fodboldforbundets "Fit and proper" test så ikke er fem potter pis værd er en anden historie. Vi var i nøjagtig samme situation i Portsmouth da ejeren, da det gik godt og vi havde en dyreste trup i klubbens historie, næsten fra den ene dag til den anden ikke længere havde midlerne til at holde klubben kørende. Hvordan skulle fodboldforbundet kunne forudse det? I dag vil den slags finansiel doping ikke være muligt grundet FFP, og havde det været på plads allerede for nogle år siden ville Boltons gæld også have været betydeligt lavere da FFP ville have slået bremserne i længe før.
Tim Jensen 22:03          
Bolton har så ikke den store gæld mere (ejeren før Ken Anderson eftergav alt gælden da han gav klubben over, medmindre de rykker op i premier league, hvorved de skulle betale noget af det tilbage), ud over den Ken Anderson skabte i klubben. Jeg er enig i at klubber også har et ansvar, men i den her situation har ELF forværret det hele meget, blandt andet ved igen og igen at forsvare Ken Anderson over for fans og firmaer klubben skyldte penge til, for at redde egen røv over at de havde fejlbedømt ham. EFL endte med at gøre at han havde en meget længere periode hvor han trak penge ud af klubben, end han ville have haft, hvis de ikke flere gange havde holdt hånden over ham.
Weiss88 22:55          
Få nu trukket stikket.

Det kan ikke være rigtigt, at det cirkus med udsatte kampe, og kampe, der måske / måske ikke aflyses, skal fortsætte i denne sæson. Det begyndte jo allerede i sidste sæson til stor gene for de andre klubber.

Så få dem nu bare ud af turneringen, så de andre klubber ved, hvad de har at forholde sig tl.
Tirsdag 17. september