LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kaptajn når 200 kampe i FCF: Elsker klubben

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Kaptajn når 200 kampe i FCF: Elsker klubben
Foto: Joan Barløse / FC Fredericia

Infoboks

FC Fredericia - HB Køge
NordicBet Liga (21/04)
bet365 2,00 3,50 3,75
NordicBet 2,00 3,50 3,50
Oddset 2,05 3,40 3,65

Se AC Horsens - Vejle

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Søndag kan Christian Ege Nielsen nå sin kamp nummer 200 for FC Fredericia, og det er da også en klub, der ligger ham hjertet nær.

Christian Ege Nielsen er den nuværende spiller i FC Fredericia, der har været længst tid i klubben, og derfor er det måske ikke så mærkeligt, at det er ham, der render rundt med anførerbindet om armen.

Søndag kan den 27-årige midtbaneslider spille sin kamp nummer 200 for klubben, og det er en stor ting for en spiller, der er vokset op i byen.

- Det er stort at spille 200 kampe i en klub. Jeg er utrolig glad for at være her, og jeg elsker klubben og de mennesker, der arbejder her. De relationer, jeg har bygget op med nuværende og tidligere spillere, har været rigtig gode for mig, siger han til FCF TV.

I søndagens jubilæumskamp venter Lyngby Boldklub, og her skal FC Fredericia forsøge at lægge sidste weekends 7-1-nederlag til FC ROskilde bag sig.

- Vi skal have vasket pletten fra i søndags væk. Vi skal kanalisere vores energi på den rigtige måde. Vi skal være hævntørstige efter at bevise, at det var en enlig svale. 

- Vi skal tilbage til vores spil og lægge vægt på, at der har været mange andre gode præstationer i sæsonen, siger Christian Ege Nielsen.

FC Fredericia har tabt de seneste tre kampe i 1. division.


Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april