Luk

Kaptajn og topscorer: Syv Lyngby-folk udløber

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Lyngby
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,22 6,00 12,00
NordicBet 1,24 5,90 12,50
Oddset 1,22 6,00 13,00
YouBet 1,24 5,95 12,75

Syv prominente Lyngby-spillere står foran kontraktudløb til næste sommer og kan derfor aftale klubskifter fra 1. januar, hvis man ikke forlænger inden da. Lyngby har endnu ikke sat gang i at forlænge aftalerne.

Der kan blive rigtig travlt på direktionsgangene i Lyngby, når efterårssæsonen går på hæld d. 15. december.

Syv af klubbens erfarne profiler står nemlig foran kontraktudløb næste sommer, og de kan derfor fra 1. januar frit skrive en forhåndsaftale med en anden klub.

Det drejer sig om topscorer Frederik Gytkjær, anfører Martin Ørnskov, målmand Thomas Mikkelsen, Jesper Christjansen, Lasse Fosgaard, Lasse Nielsen samt sommererhvervelsen Kasper Enghardt.

Prominente og alle mere eller mindre faste navne i Lyngby-træner Christian Nielsens startopstilling, hvor Ørnskov og Nielsen dog har været ude med skader i store dele af indeværende sæson.

Lyngby er endnu ikke begyndt at afholde kontraktsnakke med spillerne, og træner Christian Nielsen erkender overfor bold.dk, at det kan blive problematisk. Han føler dog stadig, at klubben har god tid.

- Der er ingen træner, der ønsker at miste spillere på den måde, som man ikke selv er herre over. Men sådan er gamet også. Hvis klubben ikke har taget kontakt, så må spilleren benytte sig af det, siger Nielsen, der sætter ord på tilgangen til forlængelser i Lyngby.

- Vi er begyndt at kigge på det i den forstand, at vi har et 'technical board', som kigger på den slags ting og lægger klubbens strategi. Det er det eneste, jeg ved om det lige nu.

- Selvfølgelig vil der være en dialog hen over efteråret, men der er ikke taget hul på den endnu, og vi gør status, når halvsæsonen er færdig og laver en evaluering på den enkelte spiller der.

- Det er for tidligt at gøre nu med seks kampe igen, men det er selvfølgelig noget, vi er bevidste om.

bold.dk har været i kontakt med sportschef i Lyngby, Birger Jørgensen, der ikke har nogen kommentarer til klubbens kontrakter. 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Jonas Dalgård

3 kommentarer

UMURUM 15:34          
Alle nævnte er mere eller mindre vigtige spillere på Lyngbys hold, men man skal huske at have med, at mange af dem er ældre spillere, der formodentlig ikke vil have ret mange andre muligheder for at spille Superliga/toppen af 1. div. i de sidste år af deres karriere.

Frederik Gytkjær, anfører Martin Ørnskov, målmand Thomas Mikkelsen, Jesper Christjansen, Lasse Fosgaard, Lasse Nielsen samt sommererhvervelsen Kasper Enghardt.

I forhold til forlængelser bliver den sværeste af ovenstående uden tvivl Gytkjær, der nu endelig har fået chancen for at bevise, at han kan spille på Superliga niveau, og har taget den chance. Med hans alder in mente, vil det ikke være mærkeligt, hvis han godt kunne tænke sig, at prøve en større klub, og tjene lidt flere penge end det er muligt i Lyngby.

Enghardt er nok væk til sommer. Ikke fordi han har vist noget særligt endnu i Lyngby, men fordi vi har andre upcoming spillere der kan udfylde samme rolle. Resten tror jeg enten gerne vil forlænge med Lyngby, går på pension, eller Lyngby ikke ønsker at forlænge med dem.
29 Corleone 15:53          
Sikkert ganske fornuftigt af Lyngby ikke at brände sig ökonomisk igen. Lav en FCN model hvor i paa et dag eller to efter sidste runde er spillet i efteraaret og forläng med dem der er behov for til foraaret. Paanär Frederik eller Kasper er de fleste 31 eller mere og värdien paa dem höjst 2.2mill kr. I December forsaar Lyngby lidt mere om der ogsaa er superliga näste aar. Ville sikkert väre en ganske udemärket investering at faa underskrift paa Gytkjär snarest...
Flot hvordan de har klaret det indtil nu...
Pedro1 17:01          
Det handler om økonomi! Man afventer helt sikkert, til man kan se om en overlevelse er mulig?
Der er unge spillere på vej og man satser helt på disse og på at give dem lidt økonomi.
Bl.a. Filip Panjeskovic som jeg tror er den næste unge Lyngbyspiller, der snart får debut og kan gå hele vejen.
Derudover må det efter min mening være en prioritet, at få forlænget med Gytkjær og T Mikkelsen. Dog
er der begrænsninger ifht., hvor meget de kan forlange. Derefter Fosgaard på en kort aftale med udsigt til en anden funktion i klubben? Er om nogen kulturbærer og det skal der investeres i!!

Derefter må man se, hvad der er tilbage af økonomi?

Selvfølgelig er der brug for rutine som kan hjælpe de mange unge mennesker på vej, men økonomien skal balanceres.
Fredag 24. januar