Luk

Karantæneoverblik: FCK har to mand ude

| 3F Superliga | 10 kommentarer

FC København er det eneste mandskab, der har karantæner i den 2. runde af 3F Superligaen. Københavnerne har både Victor Nelsson og Nicolai Boilesen ude til kampen mod Silkeborg.

I den forgangne weekend så Nicolai Boilesen direkte rødt, da forsvarsspilleren lavede en glidende tackling på Mathias Ross med hævet fod.

Derfor har Boilesen fået et par dage i skyggen i 3 Superligaen, som også må undvære en anden forsvarsspiller i weekenden mod Silkeborg.

Victor Nelsson er nemlig fortsat ude for sit røde kort mod Randers FC i sidste sæson, så derfor skal Jess Thorup ud og tænke kreativt i de bagerste rækker.

Mandskabet er de eneste, der folk i karantæne til weekendens runde i Superligaen.

Karantæner i 2. spillerunde: 

Nicolai Boilesen, FC København - hjemme mod Silkeborg
Victor Nelsson, FC København -  hjemme mod Silkeborg


Af Theis Fischer Brandt

10 kommentarer

FCM_vinder_til_sidst 15:13          
Så bliver der igen smidt point…
Jillionaire 15:29          
Arh mon dog, selvom jeg er stadig er utrolig skuffet over AAB kampen, så har jeg stærk tro på de kommer stærkt tilbage og holder et højt niveau resten af sæsonen. :)
fodboldfan85 15:46          
Det er godt nok heldigt det er ligaens, på papiret, svageste hold som kommer i Parken på søndag. For det midterforsvar og ny målmand kunne da godt få store problemer mod et godt hold.
olvi 16:25          
Jillionaire - jeg tager hatten af for din optimisme. Håber du får ret. Det kan vel heller ikke blive ved med at gå ned ad bakke hehe. :)
Fcm<4ever 16:52          
Fik Boilesen virkelig kun 2 kampe I skammekrogen ?


Hvis det er sådan det forholder sig, så skal der godt nok meget til førend man får tre dages karantæne.

Ross kunne nemt være kommet slemt til skade.
olvi 17:01          
Går ud fra præcedens for sådanne tacklinger er to spilledage. Tror ikke han hverken får flere eller færre karantænedage end hvad man tidligere har givet til andre spillere. Zeca fik en tackling lige i bollerne (undskyld udtrykket hehe) i sidste sæson som kun gav gult til modstanderen. Der syntes jeg også det var noget underligt noget at der ikke kom et rødt kort, men dommerne følger nok bare reglerne selvom vi andre nogle gange mener straffene burde være større eller mindre.
Fcm<4ever 17:27          
olvi

Tiden må vise hvor mange dages karantæne Nicolai har fået, for på Superstats.dk står han opført med tre dages karantæne.

Javist han får hverken mere eller mindre end andre spillere, men synes tacklingen var voldsom.

Kan sagtens huske tacklingen på Zeca ( modspilleren rammer bolden førend han rammer Zeca o skridtet),men kan også huske en næsten identisk tackling fra Zeca på en FCM spiller i Parken, hvor Zeca ikke får hans andet gule kort. Så det er ikke altid den bare giver gult åbenbart.
Søndag 25. juli