Luk

Karius tager ansvaret: Ved at det gør ondt

| Europa League | 5 kommentarer

Loris Karius droppede fælt i Besiktas' nederlag på 4-2 over Slovan Bratislava, og den tyske målmand tager skylden på sig.

Efter godt et kvarter af torsdagens Europa League-kamp mellem Slovan Bratislava og Besiktas, kom sidstnævntes målmand Loris Karius på en stor skovtur.

Han ville ud at cleare en bold langt uden for sit felt, men den tyske målmand mistimede sit opspring, så bolden fløj over ham, og Bratislavas Andraz Sporar kunne derfor sparke bolden i et frit mål.

Det tager Karius fuldt ansvar for, skriver han på sin Instagram-profil efter nederlaget.

- Jeg ved, at denne kamp gør ondt. Både på os som et hold, og jer som fans. I kan være vrede og skuffede. Jeg tager ansvaret for det første mål, bolden skulle være clearet bedre, indleder Karius og fortsætter.

- Efter det kunne vi stadig have vundet kampe. Tingene gik ikke vores vej, heller ikke med det sene mål, vi indkasserede.

- Men venligst, lad os alle stå sammen. Hele klubben. Der er stadig alt at spille for i sæsonen, skriver Karius, inden han fortsætter om Besiktas' kommende kamp.

Karius og Besiktas kom efter Bratislavas scoring på 2-1, men endte siden med at tabe 2-4.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

Albert Ferrer 08:14          
Man skal ikke træde på nogen, der ligger ned, men jeg satser på, at Karius ikke læser med her. Jamen ... hvordan kan en professionel målmand dog lave sådan en fejl? Det er helt ubegribeligt - men sjovt ser det ud. Det ville det også gøre i serie 6, hvor den slags hører hjemme.
Poor Scouser Tommy 08:25          
Desværre for Karius har han en tendens til at lave nogle meget fæle drop fra tid til anden. Det skygger alvorligt for han ellers ganske høje niveau. Dét, han skal lære, er vel at bevare ro og koncentration gennem alle 90 minutter i alle kampe. Vejen til posten som førstekeeper i Liverpool synes uoverstigeligt lang.
Mikkelieksil 08:59          
Det er lidt mærkeligt, at de taber "over" Bratislava. Den var ny.
Adamantium_1 09:17          
Problemet er, at han har opbygget et ry som én, der kan droppe fælt.

Modstanderne vil både på banen og fra lægterne prøve at psyke ham - og medspillerne vil i tider miste tilliden til ham. Det vil altid hjemsøge ham og nage på hans selvtillid, så han begår flere drops. Han er ellers dygtig.

I det mindste er han en meget flot mand, tjener kassen og kærester med Tysklands lækreste model.
Tenver 09:34          
Hahahahaha... fuldstændigt vanvittigt ingreb, han får lavet dér.

The plan is... there is no plan.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober