LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Karsten Johansen skifter til Randers FC

| bold.nyt | kommentarer
Karsten Johansen skifter til Randers FC
Den tidligere Brøndby-angriber Karsten Johansen har netop underskrevet en to-årig kontrakt med Randers FCs SAS Liga-oprykkere.

Karsten Johansen fik opløst sin kontrakt på Vestegnen efter sidste sæson, og siden har den 23-årige tidligere 2. divisionstopscorer hos Næstved skullet tage stilling til en række henvendelser fra både ind- og udland.

Men nu har Johansen truffet sin beslutning - han træner første gang med Randers FC i dag, og det skal han gøre i de næste to år.
Han kan debutere for sin nye klub allerede i søndagens svære udekamp hos FC Midtjylland, hvis hans form er i orden - Johansen har i sin tid som arbejdsløs trænet med Næstveds 1. divisionstrup, så det håber han naturligvis.

Når Randers FC har valgt at styrke offensiven, hænger det sammen med flere ting.
Men først og fremmest er det fordi, klubbens offensiv har vist sig fysisk skrøbelig efter starten på SAS Ligaen - det var ventet, at Nocko Jokovic og Michael Laursen ville misse nogle kampe, fordi de først nu for alvor er på vej tilbage efter skadesforløb. Men lige nu er kun de to "skrøbelige' angribere spilleklare, mens både Rasmus Katholm og Mogens Laursen er skadede.

Rasmus Katholm har svære problemer med en fodskade og ventes ikke på banen før om fem-seks uger, mens Mogens Laursen forsat døjer med, at hans arm gik af led i kampen imod AGF inden strejken.

- Desuden er det ikke nogen hemmelighed, at vi har haft svært ved at score fra starten af denne sæson. I sidste sæson var vi det mest scorende hold i danmarksturneringen, så nu håber vi, at Karsten Johansen kan hjælpe os med at blive mere målfarlige, forklarer Randers FCs direktør Jacob Nielsen til bold.dk.

Karsten Johansens kontrakt er som udgangspunkt en fuldtidskontrakt, men der er mulighed for at kombinere dem med både arbejde eller en uddannelse, hvis spilleren ønsker det.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Carsten Johansen
Fredag 15. februar