Luk

Kasper Dolberg fik debut i Nice-nedtur

| Ligue 1 | 9 kommentarer

Kasper Dolberg fik de første 78 minutter på banen, da Nice lørdag aften tabte 1-2 til Montpellier i Ligue 1.

Kasper Dolberg startede på banen for Nice, da Ligue 1-mandskabet lørdag aften tog på besøg hos Montpellier i jagten på tre point.

Værterne havde hentet fire point i de første fire kampe, mens Nice havde fået en god sæsonstart med ni point i de første fire kampe.

Det blev dog ingen drømmedebut for Kasper Dolberg, selv om han efter godt en halv times spil kunne have noteret sig for noget af en assist. Med hælen spillede danskeren Pierre Lees-Melou helt fri, men midtbanespillerne brændte friløberen.

De to kunne dog sammen med holdkammeraterne juble over kampens første scoring efter 34 minutters spil. En bold endte hos Adrien Tameze på kanten af feltet, hvor han bragede kampens første mål i kassen. 

Men Nice nåede ikke mere end tre minutter i front.

Montpellier fik hjørnespark og sendte det i feltet, hvor Daniel Congre fik panden på. Keeperen kunne kun halvklare forsøget, og Andy Delort var hurtig over riposten og headede udligningen i kassen.

Ti minutter efter pausen blev det også til 2-1 for værterne. Denne gang var det Delort med assisten, da han forlængede en høj bold og sendte Florent Mollet i løb mod mål. Fra en spids vinkel sparkede han bolden i kassen til 2-1.

Kasper Dolberg blev udskiftet efter 78 minutter, men hverken med eller uden danskeren på banen formåede Nice at finde det udlignende mål.

Kampen sluttede derfor 2-1 til hjemmeholdet, der spillede sig op på syv point i Ligue 1 - to bag dagens modstander fra Nice.


Af Jonas Sand

9 kommentarer

Lange 22:09          
Ok 1 halv af Dolberg. Han får vist det han kan. På en god dag har han en assist. Han kom også frem til en ok afslutning, på egen hånd som desværre blev blokeret.

2 halv var en generel sløv omgang af Nice. Midtbanen hang ikke sammen, og gav ham ikke noget at arbejde med. Kanterne træk selv ind til afslutning, så svært at bedømme hans 2 halv.

Håber de i fremtiden vil spille ham mere ind, og bruge ham mere i opbygningen. Han blir aldrig en klassisk 9´er der står i feltet og header den ind. Der er så meget bold i ham, samt en god fysik. Så håber at de vil spille bolden mere direkte op på ham fremover.
Det sgu så trist at se ham løbe i position hele tiden, til ingen nytte. Så kunne han ligeså godt blive i Ajax..
Solid Bold 22:15          
Tak for god god kommentar @Lange:)
DJE100 22:31          
Dejligt med en god og seriøs kommentar der ikke omhandler at Dolberg er i fck om et halvt år og at han ikke har spillet en god kamp i 10 år, dejligt at der rent faktisk kommer en seriøs kommentar fra en der rent faktisk har set kampen . TAK !
clary 23:48          
@ Lange:

Hvor så du kampen, da jeg søgte forgæves?
GHK 00:12          
Den blev vist på viaplay mener jeg
Connaisseur 00:17          
Fedt indlæg, Lange. Kudos!
ervi74 05:44          
Godt indlæg :-)
Onsdag 23. oktober