Luk

Kasper J. om NFC-exit: Et tilvalg af et eventyr

| International | 0 kommentarer

Kasper Jensen glæder sig til opholdet i norske Brattvåg, men er også ked af at skulle videre fra Nykøbing. 

Nykøbing siger denne vinter farvel til forsvarspilleren Kasper Jensen, der står noteret for 177 kampe for klubben. 

25-årige Jensen skal fremover spiller for norske Brattvåg, og han både glæder sig og er ked af at skulle forlade Nykøbing. 

- Jeg græder med det ene øje, men smiler også med det andet. Jeg har elsket at være i Nykøbing FC, men samtidig har jeg nu fået chancen for at prøve mig af i udlandet, hvilket jeg altid har drømt om. 

- Jeg ser ikke det her som et fravalg af NFC, men mere til et tilvalg af det her eventyr, som jeg glæder mig helt enormt til, siger Kasper Jensen til klubbens hjemmeside. 

Jensen sender en stor tak til klubbens tidligere sportschef og cheftræner. 

- Først og fremmest vil jeg huske NFC som det sted, hvor jeg blev introduceret til voksenfodbold. Der skylder jeg ikke mindst vores nuværende transitionstræner, Jan Jacobsen, en kæmpe tak. 

- Han tog mig under sine vinger og troede på mig selvom, at jeg bare var en 18-19-årig knægt, der jo ikke havde prøvet noget som helst. Tilliden og de erfaringer, jeg har gjort mig, tager jeg med mig, siger Jensen. 

Kasper Jensen scorede sent det afgørende mål, da Nykøbing i sommeren 2016 sikrede sig oprykning til 1. division med en 3-2-sejr i Thisted. 

 


Af Mikael Blond
Lørdag 7. december
Fredag 6. december