LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kasper Jensen har lagt støvlerne på hylden

| bold.nyt | 0 kommentarer
Kasper Jensen har lagt støvlerne på hylden
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Den 33-årige målmand Kasper Jensen, der har en fortid i blandt andet Werder Bremen og FC Midtjylland, har indstillet karrieren for at hellige sig et job som ejendomsmægler.

I sommers udløb Kasper Jensens kontrakt med Silkeborg, hvor han havde status af målmandsreserve.

Nu står det klart, at Silkeborg blev hans sidste klub som professionel fodboldspiller.

- Jeg har valgt at foretage et kvantespring karrieremæssigt og er stoppet med fodbolden, fortæller Kasper Jensen til bold.dk.

I stedet har han i september takket ja til et job som ejendomsmægler hos en Danbolig-kæde i Aalborg og har derfor for nu forladt spillet helt.

- Jeg har haft en rigtig god tid som fodboldspiller og været glad for at være de steder, jeg har været, og jeg er stolt over min karriere.

- Men det sidste halve år i Silkeborg skete der en masse ting, hvor jeg lige stoppede op og tænkte, om det var her, man skulle lægge al sin energi.

- Så jeg gik et par måneder og tænkte over, om det var fodbolden, jeg skulle. Og da jeg også blev færdig med min professionsbachelor og fik en god eksamen, begyndte den der interesse for den anden side af hegnet at blomstre lidt, fortæller Kasper Jensen.

Den rutinerede målmand med en fortid i blandt andet tysk fodbold fik dog i løbet af sommeren tilbud fra klubber. Samtidig holdt han formen ved lige i både Hobro og FC Midtjylland, mens han tænkte over fremtiden.

- Jeg havde en ret massiv interesse fra nogle norske klubber, og der var også noget fra en enkelt tysk og noget fra Danmark.

- Men med al respekt var der ikke noget, jeg synes, var det helt rigtige, og jeg var i en fase, hvor jeg skulle mærke efter, om jeg ville fortsætte bare for at fortsætte, eller fordi det var det rigtige, siger Kasper Jensen, der ikke ville binde sig, hvis han ikke kunne dedikere sig 100 procent til et projekt.

- Det ville heller ikke være fair over dem på den anden side, at de fik en medarbejder, som kun var på 90 procent. Det ville jeg heller ikke selv kunne leve med, for jeg har altid været all in-typen.

Kasper Jensen understreger, at han havde en god tid i Silkeborg, og at den manglende spilletid der ikke har spillet ind på hans beslutning om at takke af.

- Jeg har kun gode ting at sige om klubben. Jeg sagde ja til et fint projekt, og vi rykkede op i Superligaen, men så gik det ikke, som præsten prædikede. Jeg følte, jeg var berettiget til at spille, men sådan skulle det ikke være, men det er uden sure miner for mit vedkommende.

Målmanden kan se tilbage på en karriere, der bragte ham fordi en række klubber, heriblandt Werder Bremen, Carl Zeiss Jena, Paderborn, FC Midtjylland, Djurgården, Vejle og til sidst Silkeborg.

Hans fodboldmæssige opdragelse fik han i AaB tilbage i 1990’erne.

- Jeg har haft fantastiske oplevelser i forbindelse med springet til Werder Bremen dengang i 2005 og med det niveau, de var på dengang. De var med i Champions League hvert eneste år og at komme ind i folden der og præstere på et niveau, der gjorde, at man fik forlænget sin kontrakt, det var fantastisk.

- Det var en hård, men lærerig tid, som jeg ser tilbage på med et kæmpe smil på læben, siger Kasper Jensen.

- Så er der vores oprykning i Paderborn, hvor vi ryger ud i relegationskampe, og jeg har en betydende rolle i, at vi rykker op. Det er et stort highlight.

- Endelig tager jeg også mange gode ting med fra FC Midtjylland og Vejle. FCM har fået en stor plads i mit hjerte, og jeg har fået mange gode bekendtskaber derfra. Det samme kan man sige om Silkeborg. At det sportslige i Silkeborg ikke gik, som det skulle, er ærgerligt, men det er ikke noget, der overskygger den glæde, jeg har haft ved at være i klubben, siger Kasper Jensen.

bold@bold.dk

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Lund

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts