Luk

Kasper Junker blev topscorer alene i Norge

| Eliteserien | 17 kommentarer

Kasper Junker vinder topscorertitlen i Eliteserien alene, efter det ikke lykkedes Amahl Pellegrino at komme på tavlen i tirsdagens kampe. 

De sidste kampe skulle tirsdag aften spilles i denne sæson af den norske Eliteserien. 

Kasper Junker, Phillip Zinckernagel og Bodø/Glimt kunne dog holde fri, da de spillede sæsonens sidste kamp lørdag. 

Men mon ikke førstnævnte alligevel fulgte med her til aften. Kasper Junker ville nemlig blive alene topscorer, hvis ikke Amahl Pellegrino scorede to gange for Kristiansund, der havde besøg af Haugesund. 

Det lykkedes ikke, da Kristiansund tabte med 1-2, hvor Pellegrino ikke kom på tavlen. Dermed vinder den danske angriber titlen alene med sine 27 sæsontræffere - to mere end Pellegrino. 

Hos Haugesund var Peter Therkildsen, Mikkel Desler, Benjamin Hansen med fra start, mens Alexander Ammitzbøll blev indskiftet. Oliver Klitten så hele kampen fra bænken i en kamp, hvor ingen af danskerne bidrog med mål eller assist. 

Rosenborg sikrede Europa næste år

Kristiansunds nederlag var også godt nyt for Rosenborg, der inden aftenens kampe var foran Pellegrino og co. med tre point i kampen om fjerdepladsen og dermed en plads i europæisk fodbold næste år. 

Rosenborg gjorde dog også selv arbejdet færdigt ved at spille 0-0 på udebane mod Sandefjord, hvorfor Åge Hareides tropper er med i bowlen til sommer, når der spilles kvalifikation til Europa League. 

Danske Tonny Brochmann kunne også juble en smule på sidste spillerunde, men uden selv at være på banen. Mjöndalen vandt nemlig med 3-0 over Aalesund, samtidigt med at Start tabte 0-4 til Vålerenga. 

Det betyder, at Brochmann og co. får en ekstra mulighed for at redde sig via en playoff-kamp mod vinderen af 1. divisions opryknings playoff-spil. 

Start og den tidligere FCK- og OB-spiller Christian Bolanos rykker til gengæld direkte ned. 


Af Andreas Roesen

17 kommentarer

Slettet(061715211603) 20:05          
Tillykke til ham.

Det er omvendt ikke særligt flatterende for Eliteserien, hvis Kasper Junker kan blive topscorer. Han er omtrent den ringeste angriber, jeg nogensinde har set i superligaen.
Socialistens 20:05          
Kære alle journalister, her er en hurtig manual.

Man vinder med 3-0.
Man taber med 3-0.
Det andet er en dobbelt negation hvilket må betyde at det er en en sejr.
Kan i ikke stå sammen om at lære hinanden det her, det er ultrasimpelt og derfor også ærgerligt, at se en fejl blive gentaget igen og igen :).
7100 20:21          
Tillykke til ham.

Det er omvendt ikke særligt flatterende for Eliteserien, hvis Kasper Junker kan blive topscorer. Han er omtrent den ringeste angriber, jeg nogensinde har set i superligaen
Jeg forventer, at det næste år bliver Jannik Pohl som topscorer og næste år igen Nicolai Brock-Madsen ;)

Kan I i øvrigt huske dengang, hvor Danmark faldt i svime over Bendtners præstationer i Eliteserien, og at man nærmest mente, at han var genfødt og klar til en klub i en stor liga igen? Han scorede 19 mål i 29 kampe, mens Junker har scoret 27 mål i 25 kampe. Dette fortæller alt om, hvor overvurderet Bendtner har været i hele sin karriere i Danmark ...
7000 FCF 20:26          
Sheva. Du skal snart søge hjælp, for med al den negativitet, du kommer med i alle tråde, kan det risikere at gå helt galt på et tidspunkt.
Wise1964 20:37          
Tænk sig at sympatiske Juncker brænder eliteserien af og kommentarerne fra de danske fodbold fans handler om hvor ringe Juncker er ...

Man forstår godt SFO personalet føler sig pressede
Lange 20:54          
Fodbold og sport er nutid. Så fordi det ikke kørte for ham i Danmark, behøver han jo ikke været blevet dårligere!
Han spiller i Norge, ikke på Færøerne!

Kom nu ind i kampen mand! Det sgu da en helt vild sæson Junker og resten af holdet har haft.

Fordi Bendtner for 3-4 år siden scorede 19 mål. Kan han da godt have været god for Danmark. De der sammenligner og vurdering af niveau. Det på et niveau der minder om "min far kan banke din far" på blå stue...
SAaB 20:58          
Kan I i øvrigt huske dengang, hvor Danmark faldt i svime over Bendtners præstationer i Eliteserien, og at man nærmest mente, at han var genfødt og klar til en klub i en stor liga igen? Han scorede 19 mål i 29 kampe, mens Junker har scoret 27 mål i 25 kampe. Dette fortæller alt om, hvor overvurderet Bendtner har været i hele sin karriere i Danmark ...
Rosenborg spillede ikke særligt godt i den sæson i de kampe jeg så hvorimod Bodø har sprudlet med sindsygt offensiv spil.
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november