Luk

Luk

Kasper Junker forlænger i Urawa

| J. League | 0 kommentarer

Infoboks

Avispa Fukuoka - Urawa Red Diamonds
J. League (28/05)
Oddset 3,05 2,90 2,50
bwin 3,10 2,95 2,45
bet365 3,10 3,00 2,50

Kasper Junker forlænger ifølge bold.dk’s oplysninger kontrakten med Urawa Red Diamonds trods interesse fra flere europæiske klubber.

Kasper Junker tog for knap et år siden til japanske Urawa Red Diamonds, hvor han siden har haft stor succes, og den danske angriber har nu fået en forlængelse i hus.

Ifølge bold.dk’s oplysninger har Junker landet en forlængelse med Urawa, der løber frem til 2024. B.T. melder om samme informationer.

Oprindeligt løb Junkers aftale til udgangen af 2022, hvor der var option på et år mere, som skulle udløses senest til sommer.

bold.dk har tidligere kunnet fortælle om et stort bud fra Vissel Kobe i sommer, ligesom 27-årige Junker senest har haft både fransk og italiensk interessse i januars transfervindue - blandt andet fra Nantes.

Junker fortalte da også selv til bold.dk i november, at der skulle noget ekstraordinært til, hvis han skulle tilbage til Europa, og at han var åben for en forlængelsen ed Urawa.

Nu har Kasper Junker så fået fremtiden på plads, og den ligger i Urawa, som han kom til for knap et år siden fra Bodø/Glimt.

Siden er det blevet til 16 mål og to oplæg i 32 kampe for Urawa Red Diamonds.


Af Sara Margren
Fredag 27. maj