Luk

Kasper Junker scorede i Bodø/Glimts remis

| Eliteserien | 0 kommentarer

Infoboks

Vålerenga - Bodø/Glimt 2-2
Eliteserien
1' 1-0 Matthias Vilhjalmsson
35' 1-1 Jens Hauge
45' 1-2 Kasper Junker
76' 2-2 Aron Dønnum

Kasper Junker scorede og Philip Zinckernagel lavede en assist, da Bodø/Glimt spillede 2-2 mod Vålerenga i den norske Eliteserien.

I den norske Eliteserien mødtes Vålerenga og Bodø/Glimt lørdag i en kamp, hvor Bodø/Glimt med en sejr kunne lægge sig i spidsen med seks point ned til Molde på andenpladsen i ligaen.

Vålerenga kunne med en enkelt point komme på tredjepladsen i ligaen og overhale Odds BK.

Bodø/Glimt startede med danske Kasper Junker og Philip Zinckernagel fra start i opgøret, mens Sammy Skytte kom ind i opgøret til sidst i kampen.

Det var Vålerenga, der fik en drømmestart på opgøret, da bolden dumpede ned for fødderne af Matthias Vilhjalmsson, der efter et indlæg og lidt kaos i feltet sparkede Vålerenga foran 1-0 efter kun to minutters spil.

Med ti minutter igen af første halvleg fik Bodø/Glimt udlignet på et flot mål af Jens Hauge. Danske Philip Zinckernagel stod for assisten, da han sendte Hauge i dybden. Jens Hauge driblede flot og sparkede udligningen til 1-1 i kassen for Bodø/Glimt.

Lige inden pausefløjt var Kasper Junker på pletten for Bodø/Glimt. Efter et kontraangreb blev Junker spillet fri i feltet, og han sparkede sikkert Bodø/Glimt foran 2-1, inden holdene gik til pause.

I anden halvleg fik Vålerenga udlignet til 2-2, da Aron Donnum sparkede bolden flot over i det lange hjørne med et kvarter igen.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og dermed måtte Bodø/Glimt nøjes med 2-2.

Med resultatet lægger Bodø/Glimt yderligere afstand til Molde i Eliteserien og har nu fire point ned til nærmeste forfølger i toppen af tabellen. Vålerenga rykker op på tredjepladsen.


Af Johannes Skjøth
Søndag 29. november