Luk

Kasper Junker tæt på norsk lejeaftale

| International | 21 kommentarer
Se alle målene fra Superligaens 5. runde på under 3 minutter
Graulund og KEP: Disse hold rykker ud af Superligaen
'Jeg kan ikke acceptere det': KEP og Graulund sætter rundens hold - men de er dybt uenige
Se alle rundens 15 Superliga-mål: Ortved gennemgår hvert enkelt fra pølseboden i Haderslev
AaB-målfest, mesterlige Wind og 'El Plastico' - se hele ONSIDE her
Kasper Junker tæt på norsk lejeaftale
Foto: Getty Images

AC Horsens er ifølge bold.dk's oplysninger tæt på at leje Kasper Junker ud til norske Stabæk.

Kasper Junker har i de seneste kampe kæmpet med spilletiden i AC Horsens, efter at Nicolai Brock-Madsen og Rune Frantsen har sat sig på de to pladser i angrebet.

Planen er derfor, at den 25-årige angriber efter eget ønske skal lejes ud og ifølge bold.dk's oplysninger er AC Horsens tæt på at lave en lejeaftale med norske Stabæk for resten af året.

AC Horsens-manager Bo Henriksen bekræfter, at Kasper Junker er tæt på en lejeaftale i udlandet, men vil ikke kommentere på, om der er tale om Eliteseriens nummer 13.

- Det, der helt konkret gør det, er, at der kommer et ønske fra spilleren om, at han gerne vil prøve sig af i et andet land. Der opstår så en mulighed, som rent økonomisk  lever op til det, vi vil have, så det kigger vi selvfølgelig på. For os handler det om at sikre, at vi får det maksimale ud af det, siger Bo Henriksen til bold.dk og tilføjer:

- Fodbold handler om selvtillid og tro. Hvis han tror, at han kan få gang i at score mange kasser i en ny klub, så skal det da prøves af. Det fortjener han. Han er en fantastisk fyr, der er kommet tilbage med en kæmpe energi.

Bo Henriksen håber, at lejeaftalen sender en målfarlig Kasper Junker tilbage til Horsens til forårssæsonen.

- Det handler om, at han forhåbentligt kan få hul på bylden og så komme tilbage og hamrer kasser ind for os i foråret, siger Bo Henriksen, der samtidig understreger, at han gerne ville have beholdt Kasper Junker i efteråret:

- Han har nogle spidskompetencer, som vi normalt har svært ved at købe for penge, men vi må også erkende, at de kun kommer ud i enkelte sekvenser, og det skal vi have mere ud af.

Hvis lejeaftalen med Stabæk efter planen går igennem, venter der dog Bo Henriksen ekstra arbejde, inden transfervinduet lukker.

- Det giver mig lidt fornyet arbejde. Skal vi ikke sige det sådan. Vi har haft tre, der har kæmpet om de to pladser Frantsen og Brock har brugt chancen til at gøre sig klare nummer et og to. Junker var tredjevalg der, siger Bo Henriksen og tilføjer:

- Jeg skal have hentet noget andet. Det er vi i fuld gang med. Vi har en god startellever, men vi er ikke så bredde i truppen. Der skal handles for at kunne køre efteråret i mål.

Kasper Junker har spillet 28 kampe for AC Horsens og lavet tre mål og tre assist, siden han skiftede fra AGF sidste sommer.


Af Anders Borup

21 kommentarer

Blokvogn 15:18          
Det kunne du have set Bo, for hverken i Randers eller AGF har det lykkedes for Juncker at ramme målet, du havde den store pung fremme og forventede 15 mål, alle fans venter stadig. Held og lykke Kasper og kom stærk tilbage.
bruger 150809 15:38          
Junker er et fantastisk talent , men ligesom Drost og Qvist kniber det med at ofre sig 100 % til træning og kampe.
Håber at Junker kommer hjem igen i en bedre udgave .
Ditmer-K 15:40          
150809
Hvad får dig til at mene han er et "fantastisk talent"
PeterBold 15:43          
Der skal hentes en angriber ind, hvis Junker lejes ud.
Reelt har der hele tiden manglet en angriber, eneste angriber vi har er så NBM.

Må håbe at Bo har en plan for det, for Rune Frantsen er i mine øjne ikke ligefrem en angriber med mål i. Men kun en plan B fordi han måske kan bidrage til at gøre NBM lidt farligere.
bruger 150809 16:03          
Dogmer-k
Junker har teknik og hurtighed , de to ting er unik.
Freja1967 16:08          
KJ til AGF og derefter til Horsens og nu til Norge...? Godt nok ned ad bakke hele vejen. Mølvadgård udlejet til Hvidovre fra RFC - også nedad bakke.... har RFC focus på udvikling af angribere ??
haraltidret 16:12          
Kasper Junker har aldrig været målfarlig. Det var bare ærgerligt for Horsens, at de fik smidt en 4-5 mill kr efter ham, før det gik op for dem, at han ikke kan ramme målet fra 2 meters afstand.
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august