Luk

Kasper Lunding og co. køber Nikolai Laursen

| Æresdivisionen | 6 kommentarer

Infoboks

Kasper Lunding får i den kommende sæson en dansk holdkammerat i Heracles. Klubben har nemlig hentet Nikolai Laursen til fra FC Emmen. 

Nikolai Laursen fik ikke nogen fantastisk afslutning på sæsonen hos FC Emmen, der rykkede ned fra Æresdivisionen. 

Heldigvis for den 23-årige angriber slipper han for at skulle en tur ned i den næstbedste række. 

Tirsdag meddeler Heracles nemlig, at de har hentet den danske offensivspiller til klubben, hvor han bliver holdkammerat med den tidligere AGF'er Kasper Lunding. 

- Vi er meget glade for tilgangen af Nikolai. Det giver os en ekstra mulighed i offensiven. Derudover tror vi på, at der er stadig er mere at komme efter ved hans kvaliteter. Sammen vil vi gøre alt for at få det meste ud af ham, siger teknisk direktør i Heracles, Tim Gilissen.  

Heracles sluttede den netop overståede sæson som nummer ni i Æresdivisionen. 

Nikolai Laursen har skrevet en kontrakt med klubben for de kommende tre sæsoner med option på en sæson yderligere. 

 


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Cerezo 17:59          
Den overskrift kunne vist godt være formuleret lidt anderledes for at give bedre mening. Det er vel næppe Lunding og holdkammeraterne der har investeret i Nikolai Laursen.

Men ellers er det vel fint at Laursen får mulighed for at blive i den bedste række, så må vi håbe at han griber chancen når han får den og kommer til at få fast spilletid.
Stonearm 18:30          
Cerezo

Men det troede du???
knud12 18:34          
Hvor er BIF i denne sag. Tænker man havde en gylden mulighed for at hente et tidligere top talent ok billigt hjem.
Cerezo 18:41          
@Stonearm: Nja, jeg kendte ikke Kasper Lunding inden jeg læste artiklen så jeg troede at det måske var en dansk finansmand der sammen med nogle andre ligesindede havde investeret i Laursen. Lidt ligesom de fire købmænd i Vejle hvis du kan huske dem.

Da jeg fandt ud af at Lunding er en ung Heracles-spiller måtte jeg google ham og kunne se at han har fået 13 kampe for AGF. Så synes nu nok jeg har belæg for at skrive at overskriften er misvisende og burde ændres.
Mdeden 21:03          
@knud12:
Tja sådan set klogt nok af bif. Man forsøgte med Laursen og det lykkedes kun i glimt. Han har brug for at være et sted hvor han er sikret meget (fuld) spilletid og det ville han ikke være i bif. Så har helt sikkert ikke været en mulighed for hverken Laursen eller bif
JytteRolf 22:03          
Jeg er faktisk imponeret over nogen på det niveau vil give ham en kontrakt. Hatten af. Håber det lykkes for ham.
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni