Luk

Kasper Nissen scorede forgæves i Norge

| Norge | 0 kommentarer

Den tidligere Esbjerg-spiller Kasper Nissen kom søndag aften på tavlen for bundholdet Levanger, der dog måtte indkassere sæsonens 17. nederlag i OBOS-ligaen, da det blev 4-1 til Strømmen. 

Søndag aften var den tidligere Esbjerg-angriber Kasper Nissen i startopstillingen for norske Levanger, der på hjemmebane tog imod Strømmen i en vigtig bundkamp. 

Hjemmeholdet havde inden opgøret 12 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, og med seks runder tilbage af sæsonen var en sejr nærmest påkrævet for Levanger, hvis der fortsat skulle være et lille håb om overlevelse. 

Det startede dog forfærdeligt for hjemmeholdet, og efter 35 minutter var Strømmen foran hele 3-0.

I første halvlegs sidste minut var Kasper Nissen dog på pletten og scorede sin anden sæsonscoring til 1-3, hvilket også blev stillingen ved pausetid. 

I anden halvleg slog gæsterne sejren fast til 4-1, og det blev også kampens slutresultat, der betyder, at det for alvor ser sort ud for Levanger i nedrykningskampen. 

Med fem runder igen er der nemlig hele 14 point op til Strømmen over stregen, og det er derfor så godt som sikkert, at Levanger rykker ud af OBOS-ligaen efter denne sæson. 

Andetsteds spillede Mathias Wichmann fuld tid for Jerv, der på udebane spillede 1-1 mod Aalesund. 


Af Martin Schmidt
Torsdag 2. december