Luk

Kasper P. om AaB: Man skal aldrig sige aldrig

| Superligaen | 9 kommentarer
Back in town! Lyngby slår sikkert tandløse AaB - se målene her
'Sat Af' møder Nicolai Boilesen: FCK-profil sender kæk stikpille til Vestegnen
Kasper P. om AaB: Man skal aldrig sige aldrig
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

AaB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (29/07)
NordicBet 1,69 4,10 4,85
Oddset 1,70 3,90 4,80

Den kontraktfri midtstopper Kasper Pedersen siger umiddelbart, at en ny kontrakt i AaB ikke er en mulighed, men han vil ikke afvise det fuldstændigt.

Denne sommer udløb Kasper Pedersens kontrakt i AaB, men mens midtstopperen leder efter en ny klub, træner han fortsat med i den nordjyske klub.

Sportsdirektør Allan Gaarde har tidligere sagt, at døren står på klem, hvis Kasper Pedersen ville skrive en ny kontrakt med AaB, men spilleren selv regner ikke med, at det bliver aktuelt.

I et interview med Nordjyske vil Kasper Pedersen dog ikke afvise tanken fuldstændigt.

- Det er blevet meldt ud, at jeg forlader AaB, og jeg har også taget afsked med klubben. Drømmen er 100 procent, at jeg skal til udlandet nu her, så jeg tror ikke, at døren er åben som sådan. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig 

- Det er en stor og svær beslutning, så vi må se, hvad det bliver til. Der er meget interesse, og ofte så bliver det ikke til noget, så det vil være dumt at løfte sløret for, hvor der er interesse, siger han til avisen.

26-årige Kasper Pedersen står noteret for 144 optrædener i AaB-trøjen, hvori det er blevet til 14 scoringer fra forsvarsspilleren.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli