Luk

Kaufmann: Det andet gule kort var tyndt

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Mikkel Kaufmann var trist over at lade sine holdkammerater i stikken, da han blev udvist, men FCK-angriberen mener, at det andet gule kort var tyndt.

Mikkel Kaufmann fik chancen i Kamil Wilczeks fravær i FC Københavns 1-0-sejr over AGF søndag aften.

Den unge angriber måtte dog efter 77 minutter se sig udvist efter to gule kort, og efter kampen var han meget ked af, at han havde svigtet sine holdkammerater.

Han mener dog, at det andet gule kort var en anelse tyndt.

- Det første gule kort er OK, men jeg synes nummer to er tyndt. Det er i hvert fald mere klodset end farligt, hvis jeg selv skal sige det, siger Kaufmann til fck.dk.

- Jeg var ærgerlig over at lade drengene i stikken, men er selvfølgelig glad for, at de kæmper sejren hjem. Det var hårdt at sidde på tribunen efter at have dummet sig.

Kaufmann så generelt gode takter fra FCK'erne i søndagens kamp.

- Jeg synes, vi i dag kom med den energi, der har været efterspurgt. Vores spil har jo ikke kørt på skinner, men vi arbejder benhårdt nu, og jeg tror på lysere tider, hvis vi kan levere sådan her hver gang, siger Kaufmann.

Det første gule kort fik han efter 28 minutter.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

19 kommentarer

1917SIF 07:27          
Han har ret. Hvis han fik rødt skulle Højer ligeså have haft rødt.
Baum 08:39          
Han har fuldstændig ret, det er da mega tyndt man ikke må komme med et løftet knæ ind i maven på en modstander.
TheUnitedWay 08:43          
Først rykker han helt vildt i modstanderens trøje, derefter så laver han et frispark, til sidst tuder han over et korrekt gult kort.
Juniorx 08:51          
Et par af de gule var i den tynde afdeling (dog ikke de 2 til Poulsen). Men generelt var begge holds spillere en anelse overtændte i den kamp, og det var sgu ikke kønt. Men er dog glad for at Fischer endelig er stoppet med at rulle, og han overlevede.

Mortensen får gult for brok ved Poulsens udvisning. mens Fischer løber en halv banehalvdel ved siden af MKK og brokker sig over et frispark i slutminutterne. (ved selvfølgelig ikke hvad der blev sagt)

Poulsen Henter fortjent gult ved eftertackling på Daramy mens Johnson slipper for gult for sin Tackling på Grønbæk ved offsidekendelsen. Masser af ting der kunne diskuteres i den kamp.

Men generelt slap MKK ok afsted med kampen og fik givet de kort der skulle gives, og de 2 straffe situationer virkede også korrekt.

Spillerne gjorde det sgu svært for dommeren i den kamp.
Martinovic 08:57          
Han har fuldstændig ret, det er da mega tyndt man ikke må komme med et løftet knæ ind i maven på en modstander.
Det er heller ikke det, der sker. Kaufmann trækker sig i sidste øjeblik, og så er det AGF´eren, der rammer ind i ham og ikke omvendt.
Pascal 08:58          
@Baum

Du ser så noget ingen andre gør.
Kompis 09:03          
Enig i han ikke skulle have haft rødt. Vil dog også stille spørgsmålstegn om Poulsen skulle have haft rødt. Første gule kort får han for at ramme Zeca som smider sig ned over bolden. Det er jo farligt spil af Zeca som prøver at dømme situationen før selv, hvor han synes han skal have frispark. Eller også får han den for skænderi med Zanka, men her er det ikke NP der opsøger konfrontationen, men Zanka der kommer farende.

Synes altid der er ballade når MKK dømmer.
Tirsdag 24. november