Luk

Kaufmann og HSV måtte nøjes i 2. Bundesliga

| 2. Bundesliga | 4 kommentarer

Infoboks

FC Heidenheim - Hamburger SV 0-0
2. Bundesliga
Holstein Kiel - Aue 3-0
2. Bundesliga
29' 1-0 Finn Porath
37' 2-0 Jann-Fiete Arp
81' 3-0 Joshua Mees

Hamburger SV formåede ikke at få ram på Heidenheim i 2. Bundesliga, og dermed måtte de nøjes med et point i 0-0-kampen, hvor Mikkel Kaufmann kom på banen kort før tid.

Lørdag skulle Hamburger SV forsøge at hente tre nye point til kontoen i jagten på en oprykning til Bundesligaen, men de havde store problemer mod Heidenheim på Voith-Arena.

Den nordtyske traditionsklub måtte nemlig tage hjem med et skuffende 0-0-resultat efter et opgør, hvor HSV sad på store dele af spillet.

HSV kom da også frem til flere muligheder, men skarpheden manglede i den grad, da det kun var få gange, at de formåede at true Kevin Müller i Heidenheim-målet.

Mikkel Kaufmann blev smidt i aktion to minutter før tid, men lejesvenden fra FC København formåede ikke at blive den store helt, og derfor endte opgøret mellem HSV og Heidenheim med 0-0.

Andetsteds i 2. Bundesligaen var der til gengæld gang i den, da Holstein Kiel med Mikkel Kirkeskov fra start kørte rundt med Aue.

Kiel endte med at vinde opgøret med 3-0, og det var en vigtig en af slagsen, da det var den første sejr i denne sæson for Mikkel Kirkeskov og co., der nu er placeret lige over nedrykningsstregen.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november