Luk

Kauko-kasse gav Esbjerg ottende sejr i træk

| 1. Division | 13 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - Esbjerg fB 0-1
1. division
22' 0-1 Joni Kauko

Esbjerg tog en 1-0-sejr over Hvidovre i 1. division efter et mål af Joni Kauko.

Hvidovre IF tog søndag imod formstærke Esbjerg fB i 1. division.

Gæsterne Esbjerg kunne med en sejr lægge sig op på siden af topholdet Viborg. Hvidovre kunne med tre point komme på femtepladsen i tabellen.

Hvidovre fik en kæmpe chance efter et par minutters spil. Et længere pres endte med et indlæg, hvor Kim Aabech stod helt fri. Hans inderside-flugtning gik dog lige forbi venstre stolpe.

Efter 21 minutters spil endte en Esbjerg-omstilling med, at Jakob Ankersen spillede bolden ind til Joni Kauko, der kom stormende og bankede Esbjerg foran 1-0 via stolpen.

Efter den tempofyldte start kom væltede de to hold ikke i chancer.

Et kvarter inde i anden halvleg havde Nicklas Strunck et fint forsøg fra kanten af feltet for Esbjerg, men forsøget blev reddet.

Kampen var mere præget af dueller end chancer, og Hvidovre formåede ikke at få udlignet i kampen, som Esbjerg vandt 1-0.

De tre point sender Esbjerg på en delt førsteplads med Viborg efter deres ottende ligasejr i træk, mens Hvidovre fortsat er nummer ni i 1. division.


Af Johannes Skjøth

13 kommentarer

dgh1896 15:00          
Imponerende pointmæssig afslutning af EfB. Jeg ser ikke kampene, så om det spillemæssigt har været lige så overlegent tør jeg ikke sige. Det er sgu lidt vildt at vi går på juleferie med to hold, der har et pointsnit på 2,375p/k.

Det bliver en spændende forårssæson. Jeg synes Silkeborgs hold er det mest spændende målt på talent (og topniveau), de har bare været for svingende. Jeg tør ihvertfald ikke afskrive Sif fra oprykningskampen.
Fields 15:24          
EfB har klart det sværeste program af de 3 topklubber inden slutspillet sætter ind. Esbjerg får fornøjelsen af samtlige 5 øvrige hold i top 6 og så vist nok Vendsyssel. De kan jo sætte alting på plads inden de sidste 10 kampe, men det kan også gå galt. Det bliver virkelig et spændende forår!
bruger 178376 15:46          
Hold da op hvor var Esbjerg ringe i denne kamp... Kom reelt ikke frem til noget som helst.
Hvidovre burde havde vundet kampen, og igen håbløse dommere som var med til at ødelægge kampen. Bundholdet Skive var bedre i sidste runde end Esbjerg i denne.
Jones_EfB 15:49          
Hvordan skal man egentlig også kunne ´komme frem´ til noget som helst, når alle spillerne skøjter rundt i mudder til knæene?
puting kuneho 16:01          
Bruger ... Og alligevel vandt Esbjerg :)
efb66 16:08          
8 sejre i streg. Et eller andet må vi da gøre rigtigt.

Målmandsskiftet er ihvertfald en af tingene
The Bold 16:19          
EfB scorede på den ene chance, de havde. Hvidovre brændte den, de havde (Aabech i starten). Hvidovre med det meste spil uden det, udover Aabechs i starten, for alvor blev farligt.

Hvidovre burde i øvrigt være taberdømt for den bane, de leverer eller som minimum have en eller anden reprimande. Ikke godt nok - og undskyldningen med december gider jeg ikke høre på. Andre baner i landet ser sgu fine ud! Om igen, Hvidovre IF (...og nok mest af alt Hvidovre Kommune!).

EfB kan være glade. For sejren mod et svært hold på en uduelig bane og for, det ikke kostede på skadesfronten.

EfB har på intet tidspunkt leveret på deres topniveau i efteråret og alligevel ligger klubben på en 2.plads. Det er tankevækkende. VFF og SIF har spillet markant bedre, specielt SIF, og præsteret på deres max. Tænk, hvis EfB også kommer på spillemæssigt max i foråret?
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar