LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kedelig danskerdag i Eliteserien

| Eliteserien | 0 kommentarer
Kedelig danskerdag i Eliteserien
Foto: Getty Images
Der var ingen sejr til Eliteseriens danskerklubben søndag aften. Værst gik det udover Sarpsborg, der på hjemmebane tabte med 2-1 til Odd.

En håndfuld danskere var søndag aften i aktion for deres klubber i Eliteserien, men ingen af dem formåede at hive en sejr.

Værst gik det udover Sarpsborg, der med Patrick Mortensen og Matti Lund Nielsen i startopstillingen på hjemmebane tabte med 2-1 til Odd. Den tidligere OB'er Espen Ruud scorede begge mål for gæsterne - det andet på et fornemt frispark af den norske back.

Daniel A. Pedersen spillede hele kampen for Lillestrøm, som på udebane tabte med 3-0 til Start. Allerede efter fem minutter var gæsterne bagud med 1-0, og da Marius Amundsen efter 20 minutter modtog et rødt for et straffespark, som værterne udnyttede til endnu en scoring, var der lang vej igen for DAP og co.

Philip Zinckernagel kunne glæde sig over, at han og Bodø/Glimt i det mindste fik et point med fra udekampen i Sandefjord. Gæsterne kom foran efter 66 minutter, men bare tre minutter senere scorede den tidligere Esbjerg og FC Nordsjælland-spiller Mohammed Fellah til slutresultatet 1-1.

I den næstbedste norske række var der lidt dansk oprejsning, da Nest-Sotra med forsvarsspilleren Daniel Arrocha på banen i samtlige 90 minutter formåede at besejre Levanger på udebane med 1-0 trods et undertal i næsten 70 minutter.  


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar