Luk

Keeper: Wind-afbrænder var hævn for panenka

| Champions League | 21 kommentarer

Man kan ikke tillade sig at lave en panenka i Beograd med så meget historie, og derfor var hævnen sød, siger Røde Stjerne-målmand Milan Borjan om Jonas Wind.

Jonas Wind blev FC Københavns helt i Beograd, da han lavede en såkaldt 'panenka' på straffespark og skaffede 1-1 i den første kamp mod Røde Stjerne.

Tirsdag aften brændte Wind det afgørende straffespark, og ifølge serbernes målmand, Milan Borjan, var det hævn for panenkaen i første kamp.

- Som jeg sagde til de serbiske nyhedsmedier: 'Gud er stor'. Du kan ikke tillade dig at gøre den slags foran så stort et publikum og stadion med så meget historie. Så Gud er stor, siger Borjan til TV2 Sport.

I alt var der 22 straffespark i tirsdagens kamp, og Røde Stjerne-målmanden har sjældent set noget lignende.

- Jeg har aldrig oplevet så mange straffespark i en straffesparkskonkurrence. Ærligt talt var det virkelig spændende. Vi gav publikum en fantastisk kamp. Vi er meget glade, siger Borjan til mediet.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren

21 kommentarer

Grevelund 10:31          
Du var heldig med at dommeren tillod du forlod stregen og dermed fik en fordel..
Internazionale4everr!!! 10:33          
Meget misantropisk og aggressivt mindset disse Røde Stjerne-spillere har. Hånlige blikke, hævn for Panenka (som om Wind lavede det Panenka-mål for at hovere), ´de undervurderer os’, ‘de kendte os ikke’, ‘de har ikke oplevet krig’.
Den får ikke for lidt på retorikken, må man sige...
Top1206 10:33          
Gud straffede Jonas?? :-)
bruger 147087 10:37          
Det kunne nemt have gået FCKs vej i går. Dommeren burde have set at deres målmand forlod stregen for tidligt.
AdoDeLuxe 10:37          
Godt nok ikke meget sportsmanship fra disse serbiske spiller.
´Gud er stor´. Du kan ikke tillade dig at gøre den slags foran så stort et publikum og stadion med så meget historie. Så Gud er stor, siger Borjan til TV2 Sport.
De undervurderede os. Den, der ler sidst, ler bedst, som jeg sagde i sidste uge, og det viste sig at være rigtigt, siger Degenek til klubbens hjemmeside.
De vidste ikke, hvem vi var, og kendte ikke til vores livshistorie. Vores skæbner er ikke som deres – vi har været gennem krig og bomber. Vi vidste hele tiden, at det var nødvendigt at vise, hvem og hvad vi er
Vores fans larmede mere end modstanderens 25.000.
Halvdelen af deres spiller havde mere travlt med at håne FCK fans under straffespark og efter kampen, end at fejre deres avancement.
Og det med FCK spiller var hånelige efter kampen i Beograd har jeg sgu svært ved at tro på, tror nok mere det er Serbiske spiller ser et smil og lykke mellem spillerne som en hån.
RaSMuS. 10:39          
Efter en monumental fight af begge hold og to meget lige og spændende kampe, så udviser Røde Stjerne spillerne godt nok en rystende mangel på klasse efterfølgende. Det eneste der i sportens verden er værre end dårlige tabere, ja det er vel dårlige vindere. I min optik vandt de fortjent alt taget i betragtning, men sejrens sødme bør gøre folk til større mennesker end at træde på de besejrede.
Willatzen 10:40          
Nemt være gået FCK´s vej. FCK fik et tyndt straffe i den første kamp, og serberne blev snydt for et klart straffespark i 1. minut igår.
Lørdag 8. august
Fredag 7. august