Luk

Ken Fagerberg taler ud: Har ikke været seriøs

| FC Midtjylland | 6 kommentarer
Ken Fagerberg taler ud: Har ikke været seriøs
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,25 3,40 3,10
NordicBet 2,38 3,40 2,90
Oddset 2,30 3,50 3,00

Den tidligere Superliga-angriber Ken Fagerberg erkender, at han ikke har fået nok ud af sit fodboldtalent, blandt andet fordi han ikke havde hovedet med.

Den svenske angriber Ken Fagerberg brød igennem som 18-årig og blev købt af FC Midtjylland tilbage i 2008.

Angriberen var også forbi Viborg, AC Horsens og Vendsyssel, men det helt store gennembrud i dansk fodbold udeblev trods høje forventninger til svenskeren.

Nu spiller den 30-årige angriber i færøske Tvøroyri, og han medgiver i et stort interview med Fotbollskanalen, at han ikke har fået det optimale ud af sit talent.

- Det er lidt spild af talent, kan man sige. På mange måder. Talent er kun én ting, for man skal have hovedet med. jeg synes, at mit talent var stort, da jeg var ung. Det har det altid været. Men siden da har jeg været useriøs stort set hele tiden, og så kan man aldrig lykkes.

- Jeg har en personlighed, hvor jeg vil have, at der skal ske ting og stimulanser hele tiden. Sådan har jeg altid været, siger Fagerberg til Fotbollskanalen.

Ken Fagerberg har tidligere åbnet op omkring et stof- og alkoholmisbrug, blandt andet mens han spillede i dansk fodbold.

Han udtrykker videre ærgelse over, at trænere ikke er mere opmærksomme på, hvordan en spiller har det uden for banen.


Af Sara Margren
Mandag 16. september