Luk

Ken Ilsø rykker til malaysiske pantere

| 2. Division | 9 kommentarer

Infoboks

Den 31-årige Ken Ilsø bliver i Malaysia, men skifter til Pulua Pinang fra den næstbedste række på en fri transfer.

31-årige Ken Ilsø har de senere år været på eventyr i forskellige asiatiske ligaer, og den danske offensivspiller fortsætter i Malaysia i 2018.

Efter en meget succesfuld sæson i Kedah rykker Ilsø dog videre til 'panterne' fra Pulua Pinang på en fri transfer.

Pinang rykkede i sidste sæson ud af den bedste række Super League og ned i Premier League efter en sæson, hvor de hentede blot 12 point i 22 ligakampe.


Af Mikael Blond

9 kommentarer

DukseDrengen 12:25          
Er det Ken Ilsø selv der informerer bold.dk om sin gøren og laden?
Jeg kan ikke rigtig se at nogle af deres egen fri vilje interessere sig for malaysisk 2. divisions fodbold, men måske tager jeg fejl.
Hans "karriere" har ingen offentlig interesse længere.

Jeg kan forstå han havde tilbud både fra Bali og en topklub i Øvre Volta.
AaBager 12:35          
Jeg synes det er en fed karriere han har gang i og følger gerne med.
Albi 12:53          
Synes det er super spændende at følge Ilsøs færden og fortællinger fra østen. Det er en farverig tilføjelse til endeløse transfer sagaer fra strømlinede europæiske ligaer og klubber. Gennem Ilsø hører man om mere en bare fodbold, og der synes jeg er super relevant, hvis fodbolden skal blive ved med at have interessante historier der er mere end bare Neymars instagram profil.
Fodbold-hans@hotmail.com 13:09          
Tænk at hans bror skulle løbe med stjernestatus i den familie. Havde jeg ikke troet da Ken løb rundt i Herning og Marco indspillede julekalender. Hvis karrieren går helt i stå kan han altid blive stand-in i vikings. Hold kæft de ligner hinanden meget de to
TALU12 13:09          
Jeg synes også, at det er herligt at læse om hans eventyr
Mazm 14:27          
Er der nogen, der kan forklarer, hvorfor han går fra 1. div´s bronzevindere, og selv som nr 3. på topscorelisten, til et hold fra 2. div? Tvivler på han har fået en lønforhøjelse med det skifte, og hans relative niveau er vel heller ikke gået fløjten.
MesutCazorla 18:07          
Er det Ken Ilsø selv der informerer bold.dk om sin gøren og laden?
Jeg kan ikke rigtig se at nogle af deres egen fri vilje interessere sig for malaysisk 2. divisions fodbold, men måske tager jeg fejl.
Hans "karriere" har ingen offentlig interesse længere.


Det var da helt sjovt som du pludselig føler, at du har patent på, hvad der interesserer den brede offentlighed. For nogle af os andre er det faktisk mere spændende at høre om folk, der får én på opleveren, fremfor hvilken bænk Viktor Fischer potentielt havner på.
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar