LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kenn Hansen fratages ChL-debut

| Champions League | 7 kommentarer
Kenn Hansen fratages ChL-debut
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Kenn Hansen er blevet frataget Champions League-kampen mellem Maccabi Tel-Aviv og FC Porto. Han var ellers sat til at dømme opgøret.

Kenn Hansen skulle onsdag aften have haft sin debut i Champions League, hvor han var sat til at dømme opgøret mellem Maccabi Tel-Aviv og FC Porto. Men det kommer han ikke til.

I weekenden meldte Hansen ud, at han ved årsskiftet stopper som dommer, og derfor har UEFA valgt at skifte danskeren ud.

- Det var risikoen ved at melde mit karrierestop ud, inden jeg havde dømt kampen, men da jeg havde truffet min beslutning, ville jeg ikke gå og gemme på den, siger Hansen til BT.

- For UEFA var det rigtigst at finde en anden dommer, for at der ikke skulle være nogen tvivl om, at kampen blev afviklet så korrekt som muligt.

Den tidligere topdommer Pierluigi Collina, der nu står for dommerne hos UEFA, ringede personligt til Hansen og meddelte ham beslutningen.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

7 kommentarer

gusseman 13:14          
Lidt surt ikke at kunne tilføje en chl kamp til cv´et. Jeg havde nok ventet med at meddele det indtil kampen var spillet.
Wile E. Coyote 13:46          
Han fik da trods alt en personlig opringning af Collina. Det er da heller ikke så dårligt. Havde han meldt ud efter kampen, var han jo så gået glip af den fornøjelse.
cornholio 14:34          
Og hvor fremgår det, at han ikke havde modtaget opkaldet fra Collina alligevel? Det er vel stadig hans ansvar efter kampen...
Tziki 17:36          
Latterlig undskyldning for at fratage ham kampen..... Han er måske lige pludselig blevet super dårlig og holder med det ene hold, efter han har meldt ud han stopper?
Pollack1 18:37          
Latterlig undskyldning for at fratage ham kampen..... Han er måske lige pludselig blevet super dårlig og holder med det ene hold, efter han har meldt ud han stopper?
Præcis - det virker som en regulær straffeaktion mod Kenn.
Firefoz 21:03          
Det handler vel ikke så meget om, at han er blevet dårlig, som om at risikoen for matchfixing er forhøjet.

Desuden er det vel fornuftigt nok at give kampen og dermed rutinen til en dommer, der ikke er på vej ud.
Torsdag 21. februar