Luk

Kent N: Har sat en ny overligger for os selv

| Superligaen | 15 kommentarer
AaB-målfest, mesterlige Wind og 'El Plastico' - se hele ONSIDE her
Se alle søndagens Superliga-mål her
'Jeg ved ikke, hvad du snakker om' - Se interviewet med Kian Hansen om det røde kort her
Él Plastico slutter uden vinder og ender i drama og rødt kort - se det hele her
Kæmpe drama i Farum: Kian Hansen får rødt kort og begår straffespark - Schwartz brænder
Kent N: Har sat en ny overligger for os selv
Foto: Getty Images

Infoboks

Randers FC - Silkeborg
Superligaen Grundspil (01/09)
Oddset 1,62 4,10 4,90

Silkeborg-træner Kent Nielsen ser flere positive takter trods nederlaget mod Hobro og mener, at holdet har hævet overliggeren siden sæsonstarten.

Silkeborg tabte i weekenden 2-3 mod Hobro og er fortsat uden point i Superligaen efter fire kampe.

Cheftræner Kent Nielsen hæfter sig dog ved, at holdet gjorde mange ting rigtigt mod Hobro.

- Vi er fuldt ud bevidste om, at udbyttet de sidste to kampe har været det samme, men vi har også så meget realitetssans, at vi godt kan se, at indholdet i kampene har været meget forskelligt, siger Kent Nielsen.

- Vi føler selv, at vi gjorde mange ting rigtigt, men fodbold er et spil, hvor man nogle gange kan gøre mange rigtige ting uden at vinde. Det er vi meget ærgerlige over.

- Vi matchede dem rent fysisk, og vi var meget aggressive. Når vi spillede bedst, gjorde vi det svært for Hobro, og vi skabte mange chancer, samtidig med at vi gav meget få chancer væk.

Nu ser cheftræneren fremad og vil arbejde benhårdt på, at holdet får deres første point.

- Vi skal være irriterede, men også nøgterne, for der var ting, vi var gode til. Vi har sat en ny overligger for os selv, og så kommer vi også tættere på det første point.

- Den fandenivoldskhed, vi havde talt om, byggede vi videre på, og det var positivt, siger Kent Nielsen.


Af Sara Margren

15 kommentarer

Tingbørge 10:56          
Sikker nedrykker. De laver samme fejl hver gang de rykker op ved at tro at deres 1. div. hold kan overleve uden forstærkninger.
pendlermilton 11:13          
Ja den kan vel heller ikke komme længere ned, håbløst at se på, naivt forsvarsspil og ja man kunne blive ved, men de er bare ikke gode nok, der er altså forskel på de 2 divisioner når det gælder.
fynbobosiddendeijylland 11:18          
Måske er Kent Nielsen ikke træneren Silkeborg har brug for. Manden kan jo ikke skabe resultater. Se senest ophold i OB. En kæmpe skuffelse. Måske er Kent Nielsen ikke bedre end en bundklub i 1.div
dkd 11:23          
Håber den nye hollandske forsvarsspiller kan stabilisere forsvaret, og mon ikke nogen har opdaget at en Jakob Poulsen er røget helt væk fra bænken ca 30 km mod vest i FC Vestjylland? Han kunne være den kriger vi mangler på midtbanen, og i hans alder (er han ikke 36?) må spilletid efterhånden vægte højst.
bruger 173550 11:57          
Hvad er det at undgå at ryge videre ned i anden division. For blive i suppen det kan i ikke.
dkd 12:25          
Som den evige optimist jeg er, så tror jeg faktisk nok at SIF skal blive oppe, HVIS vi ellers kan så stabiliseret forsvaret.
Silkeborg har spillet 4 kampe:
* ude mod Brøndby og AaB - der var modstanderne bare bedre
* Hjemme mod Horsens. Uha hvor er Horsens ringe, på trods af at de vinder 0-3. Det er en omgang aggresivt boldlosseri, hvor de nok skal få ørerne i maskinen mod de fleste hold.
* Hjemme mod Hobro. Et godt spillende SIF hold som var aggressive, spillede en flot kamp, og som var klasser bedre end Hobro (forsvaret fuckede op på 3 dødbolde).

Så jeg er sku fortrystningsfuld med hold som Lyngby, Hobro, Horsens, SønderjyskeE og måske endda også AGF,Esbjerg og Randers i superligaen. FCK,FCM,BIF,OB,FCN og AaB er stærkere, men resten - tja - dem mener jeg stadig vi kan spille op med og endda være stærkere på bolden, sååååå hvis forsvaret kan begynde at stå i mod, så er pointene lige om hjørnet.
Skytte 12:52          
Det føles lidt som sidst SIF kom op...der var det også helt rædselsfuldt i starten men de endte med at at være ét point fra top 6 inden slutspillet - men der er ingen tvivl om at der mangles en "klasse" central forsvarsspiller for at få styr på den defensiv for det sejler dernede og SJ har åbenbart helt glemt hvordan man spiller fodbold og ikke mindst forsvarer sig...
Søndag 25. august