Luk

Luk

Kent N. lukker i om AGF-snak: Siger intet

| Danmark | 23 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Silkeborg IF
Superligaen Grundspil (17/07)
Bet25 3,45 3,50 2,02
bwin 3,30 3,50 2,05
bet365 3,50 3,50 2,00

Kent Nielsen har gjort et godt stykke arbejde med Silkeborg, men den rutinerede træner vil ikke kommentere på rygterne om, at han skulle være et emne i AGF. 

Kent Nielsen sikrede sig bronzemedaljer med Silkeborg i denne sæson. 

Flere Silkeborg-spillere sættes forbindelse med et skifte til andre og større klubber, men Kent Nielsen er også selv blevet et varmt navn. 

Han har gjort et godt stykke arbejde i Silkeborg, og han lægger da heller ikke skjul på, at han også selv har store ambitioner som træner. 

Kent Nielsen har tidligere joket med, at Manchester City godt ville kunne lokke ham væk fra Silkeborg. 

Men Kent Nielsen har også været sat i forbindelse med det ledige trænersæde i AGF, men den snak ønsker han ikke at deltage i. 

- Lige så vel som alle spillere, så er jeg også hængt op på en kontrakt. Men der kan sagtens også komme et godt tilbud, og som jeg har sagt flere gange, så er der jo Manchester City. 

- Hvis du spørger alle Silkeborg-spillerne, så har jeg en forventning om, at de siger, at hvis muligheden var der, så kunne de godt tænke sig at komme et andet sted hen. Sådan har jeg det også som træner. 

- Vi er alle sammen ambitiøse, og så tænker man sådan. Men der er ingen tvivl om, at Silkeborg er et fedt sted at være, og det er fedt at være med til det her, og det passer mig rigtig godt. Men man skal aldrig sige aldrig. 

Skal det være en udenlandsk klub? 

- Nu prøver du at lokke mig ud i noget, men jeg bor også tæt på Aarhus, kan jeg sige. Alle de her spekulationer, dem kommer jeg ikke til at deltage i. Jeg kommer heller ikke til at skuffe jer, for I er i jeres gode ret til at spekulere, så det kommer jeg ikke til. 

Så du har ikke snakket med nogen fra AGF? 

- Det kommer jeg heller ikke til at kommentere, fortæller Kent Nielsen efter søndagens kamp mod Brøndby. 

Kent Nielsen og Silkeborg sluttede sæsonen af mindre godt, da de tabte deres tredje kamp i træk mod Brøndby. 

Det satte dog ikke en stopper for fejringen af bronzemedaljerne efter slutfløjt søndag. 

KØB BILLET TIL DANMARKS SMUKKESTE FODBOLDSTADION HER


Af Emil Bellaiche

23 kommentarer

TheUnitedWay 09:44          
Ville være et godt valg! Dygtig træner med fine meritter fra SIF og AaB. God til de unge spillere.
LasseWR 09:49          
Med al respekt for hvad der ellers kan siges om AC Horsens - så gjorde han det vel også ganske fornuftigt der ;-)
Kompis 09:58          
Ved alle andre trænere ville man tolke et svar "det vil jeg ikke kommentere på" som et, nu er han på vej til AGF. Men lige præcis med Kent Nielsen skal det bare tolkes som præcis det er sagt!
kampito 10:09          
Ja godt valg, ved godt at AGF er en større klub med en større økonomi end Silkeborg, men mon ikke han bliver og for en forlængelse med en fornuftig lønforhøjelse for sine imponerende resultater, omvendt kom det jo frem at David Nielsen har tjent i omegn af 2 mill. om året og hvis det er niveauet for træner lønninger i AGF, kan de fleste vel fristes.
Silketossen 10:11          
Han er jo gammel GFer, så det giver jo god mening på flere måder. Han kunne sikkert også få flere penge for at være træner der. Han ville nok få 2-3 sæsoner der - det er historisk set deromkring trænerne holder i GF...og så på pension.

Mange trænere vil gerne prøve GF-udfordringen og det er da også oplagt for ham når han nu bor der. Og vel også en af de sidste muligheder i DK han mangler og som er inden for skiven for ham...
NinjaV 10:47          
Jeg kan sagtens forstå Kent Nielsen, hvis han ønsker at slutte karrieren med at forsøge at løfte AGF ud af sumpen. Selvom det trods alt må trække mere at afslutte sit projekt i Silkeborg ude i Europa. Vinder FCM pokalen, så skifter han næppe.

Og han får jo aldrig AGF til at spille som SIF. Og hvad vil AGF med Kent Nielsen, hvis han bare skal tilpasse sig AGFs fysiske spillestil? Han var en ordinær træner i OB og Brøndby. Så hvorfor skulle større klub og dårlig trup være en succes for ham nu?
romaralle 10:53          
AGF vil altid være et skridt op ift. SIF, men timingen vil være historisk dårlig, så kan virkelig ikke se, at KN skulle være interesseret i det skifte denne sommer.
Vinder FCM pokalen, som de trods alt er favoritter til, så står SIF med sikkerhed i et europæisk gruppespil, truppen er i min optik også bedre i SIF, spillestil, setup mm er også bare en lang rød tråd i SIF, som ikke bare kan overføres til AGF (eller en anden klub).
Lørdag 25. juni