Luk

Kent N. om pokalavancement: Job done

| Sydbank Pokalen | 2 kommentarer
Kent N. om pokalavancement: Job done
Foto: Getty Images

Kent Nielsen var tilfreds med at gå videre i pokalturneringen onsdag, da Silkeborg slog DS-holdet Herlev med 3-1. Kampen var en rigtig pokalkamp, siger SIF-træneren.

Silkeborg fik onsdag holdets første sejr i denne sæson, da midtjyderne gik videre i pokalturneringen med en 3-1-sejr over Danmarksserie-holdet Herlev.

Det var cheftræner Kent Nielsen godt tilfreds med, selvom Silkeborg også havde det svært mod et stærkt forsvarende hold. Det siger træneren til Silkeborgs hjemmeside.

- Pokalfodbold handler i bund og grund om at gå videre. Og det gjorde vi. Job done, siger Kent Nielsen og fortsætter.

- Jeg synes, at vi dominerede 1. halvleg og havde også muligheder til mere end det ene mål, det blev til, men alt i alt blev det en rigtig pokalkamp, hvor vi mødte et velorganiseret hold. Vi gjorde det fint, og det er rart at være videre til 3. runde.

Kent Nielsen roser desuden Emil Holten for sit hattrick, og den debuterende målmand Rafael Romo, som blev hentet på transfervinduets sidste dag.

Sidstnævnte snuppede et straffespark ved stillingen 1-0 til Silkeborg.


Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

ThePantsParty 09:19          
Nitpicky, men ret skal være ret. Rafael Romo blev hentet om søndagen d. 1 september, og ikke på transfervinduets sidste dag.
Fredag 20. september