Luk

Kent N: Silkeborg havde afgørende X-factor

| Superligaen | 10 kommentarer
Kent N: Silkeborg havde afgørende X-factor
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Silkeborg
Superligaen Grundspil (29/07)
NordicBet 1,69 4,10 4,85
Oddset 1,70 3,90 4,80

Silkeborg IF's nye træner Kent Nielsen nød at følge med i klubbens oprykningssæson, og han mener, at det var fortjent, at de rødblusede tog førstepladsen.

Sidste sommer blev Kent Nielsen ansat som cheftræner i Silkeborg IF, men på grund af en operation skulle han først starte denne sommer.

Michael Hansen styrede tropperne til oprykning i 1. division, og torsdag overtog Kent Nielsen så et Superliga-hold, da klubben havde første træningsdag.

Kent Nielsen er glad for, at det er et Superliga-hold, han nu står i spidsen for, men det havde ikke ændret alverden for ham, hvis det var et 1. divisionshold.

- Det har jeg selvfølgelig været afklaret med. Trænerarbejdet er jo i og for sig det samme, uanset om det havde været 1. division eller som nu Superliga, siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside og uddyber.

- Det er opmærksomheden fra omgivelserne, der er den helt store forskel, og så ønsker alle jo, om de er spillere eller trænere, at prøve sig selv af på højest mulige niveau. Derfor har jeg på afstand fulgt med, og det blev jo meget spændende til sidst.

- Heldigvis var det SIF, der havde marginalerne på sin side, og det var ikke kun held. SIF havde den x-factor med spillere, der shinede, når der var brug for det, der skal til for at rykke op.

- SIF var gode offensivt – og dér skal vi blive endnu bedre, samtidig med at vi også skal lægge på defensivt, siger Kent Nielsen.

Silkeborg tog den direkte oprykning fra 1. division.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

@ 14:01          
Og der skal handles ind hvis ikke vi skal ned igen.
Og der skal købes nogle spillet der kan gøre en forskel, ikke spiller fra Nykøbing som har sat på bænken meget af sæsonen.
Sønderjyske kan hente profiler til en klub som ikke er større end Silkeborg så kan vi vil også.
1fodboldspiller 14:06          
Nævn lige EN spiller som sønderjyske har hentet som er en profil ?
Som jeg ser det er det udelukkende gammel FCM affald som hentes.
irtysh 14:17          
Mon Nielsen selv har X-faktor?
@ 14:19          
Jeg synes da at Mads Albæk er super køb, og de har før hentet en Niki Zimling, og en spiller som ham Hassan kun vi da godt bruge.
Det kan da godt være de har været i FCM, men det kan jo godt være de passe ind i Silkeborg.
SuperSE 14:26          
Sønderjyske kan hente profiler til en klub som ikke er større end Silkeborg så kan vi vil også.
SE er et etableret Superliga hold, og Silkeborg er et elevatorhold. Jeg har stor respekt for SIF, og særligt talentudviklingen, men man skal passe på med, at befinde sig i fortiden når man laver sådan en vurdering.
1fodboldspiller 14:37          
Det er spillere som har en længere skadeshistorik end mit lem - så ser det ikke som Profiler - lottokuponer måske - men ikke profiler
GigiRivera 15:03          
"SE er et etableret superligahold", som med marginaler reddede sig fra et utilregneligt nedrykningsspil og dermed kunne være blevet et elevatorhold.... der er ikke stor forskel på de nederste 6 i SL, så gør nu ikke SE bedre end de er. Held og lykke med guld Glen.
Tirsdag 23. juli