Luk

Kent Nielsen med succes: Vi er et godt match

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Kent Nielsen nyder livet som cheftræner hos Silkeborg, og derfor er han glad for, at de har forlænget samarbejdet. De vil nemlig forsøge at gøre det bedre endnu.

Oprykkerne fra Silkeborg IF startede ugen ud med en god nyhed, da de kunne meddele, at cheftræner Kent Nielsen har forlænget sin aftale med klubben med yderligere to år.

Nu har Nielsen fået en kontrakt frem til sommeren 2024, og det er han glad for, da de gerne vil sætte overliggeren endnu højere i jagten på flere flotte resultater.

Det fortæller cheftræneren i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget aftalen med Silkeborg IF. Jeg har sagt flere gange, at vi er et godt match, og det underbygger resultaterne da også.

- Men jeg vil også gerne fastslå, at vi er meget ærgerrige efter at konstant gøre det endnu bedre og sætte overliggeren endnu højere. Det føler jeg stadig, at der er potentiale til at gøre i Silkeborg IF, og det er jeg sulten efter at bevise, udtaler Kent Nielsen.

59-årige Kent Nielsen har stået i spidsen for Silkeborg siden 2019, hvor han i denne sæson har ført oprykkerne frem til en femteplads i 3F Superligaen efter 12. runder.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november