Luk

KEP glad for at trække stikket for en stund

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Kenneth Emil Petersen har været glad for at kunne trække stikket i weekenden, hvor der blev tid til at se lidt mere til familie og venner.

Kenneth Emil Petersen er egentlig ikke så meget for, at der hele tiden er landskampspauser, der afbryder Superliga-programmet. Men OB-anføreren har dog levet udmærket med at  have mulighed for at koble en smule af efter en hektisk start på sæsonen.

- Vi har haft en friweekend, hvor vi kunne komme lidt væk og være sammen med venner og familie, siger Kenneth Emil Petersen til OB's hjemmeside.

- Jeg kan godt lide at trække stikket en gang i mellem og tænke på andet end fodbold. Nu er vi jo ikke vanvittigt belastede, men jeg tror, at det er sundt, når man en gang i mellem lige træder lidt væk for det pres, der er med den nye struktur, siger OB-anføreren.

Pres var der dog masser af, da OB i løbet af sidste uge trænede i stedet for den planlagte testkamp mod St. Pauli.

- Desværre var den aflyst, men vi havde i stedet en rigtig god træning her i Ådalen og samtidig en rigtig, rigtig hård træning. Jeg vil vove at påstå, at det var værre, end hvis vi var taget til Hamborg for at spille, så jeg tror ikke, at vi på den måde er gået glip af så meget rent fysisk, siger Kenneth Emil Petersen.

Det hårde arbejde kan komme OB'erne til gode, når FC København i næste weekend kigger forbi Odense.

- Det er landets største klub, og det er altid en udfordring at møde nogle af landets bedste spillere. Vi må efterhånden sige, at de er kommet tilbage på sporet og ligner mere og mere en favorit til at vinde mesterskabet, siger Kenneth Emil Petersen.

OB og FCK mødes søndag aften klokken 18.00 på EWII Park.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

ellernowet 18:48          
Man kan ikke blive smidt ud, hvis man ikke spiller.
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli