LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kepa overrasket over ny start for Spanien

| EM | 1 kommentar
Highlights: Spanien ordnede Sverige efter to straffesparksscoringer
Selvmål! Komisk 3-1 scoring for Spanien mod Færøerne
Mål! Færøerne har scoret mod mægtige Spanien
Mål! Navas udbygger føringen for Spanien
Mål! Ramos stanger Spanien i front i Thorshavn
Kepa overrasket over ny start for Spanien
Foto: Getty Images

Infoboks

Kepa Arrizabalaga stod begge Spaniens EM-kvalifikationskampe, og det kom bag på Chelsea-målmanden. Det siger han ifølge Sky Sports.

Da det spanske landshold mandag aften gik på banen mod Sverige, var det for tredje landskamp i træk med Kepa Arrizabalaga mellem stængerne.

Chelsea-målmanden stod dermed begge Spaniens EM-kvalifikationskampe for nylig, og det overraskede ham. Det fortæller 24.årige Kepa Arrizabalaga ifølge Sky Sports.

- Jeg var overrasket, fordi sådan har det normalt ikke været. Jeg har aldrig spillet to kampe i træk for Spanien. Når jeg tæller den tidligere med, så er det allerede tre kampe. Jeg er meget glad.

- Jeg vil fortsætte med at arbejde så hårdt, som jeg har arbejdet indtil nu. Jeg vil gøre det bedste for mit klubhold, så jeg kan fastholde træneren tro på mig. Uanset hvem der spiller, vil personen gøre det godt, siger han.

Dermed kan det se ud til, at Chelsea-spilleren er det nye førstevalg i det spanske mål, efter David De Gea ha været udsat for stor kritik siden VM-slutrunden sidste år. 

Og Kepa kan godt forstå, hvis holdkammeraten er træt af at have mistet pladsen på landsholdet.

- Jeg forstår selvfølgelig godt, at David er trist. Vi træner alle for at komme til at spille. Så må træneren tage en beslutning, og så er det op til dig selv at gøre det godt, siger han.

Kepa Arrizabalaga står nu noteret for seks A-landskampe for Spanien.


Af Jonas Sand
Søndag 16. juni