Luk

Kevin-Prince rådede sin halvbror til Juve-skifte

| Bundesliga | 0 kommentarer
Kevin-Prince rådede sin halvbror til Juve-skifte
Foto: Getty Images

Infoboks

Bayern München - Røde Stjerne
Champions League gruppe B (18/09)
bet365 1,06 13,00 34,00
NordicBet 1,08 13,00 60,00
Oddset 1,06 12,00 40,00

Kevin-Prince Boateng rådede sin halvbror Jerome Boateng til at skifte til Juventus i Serie A, så de to kunne spille i samme liga.

Fiorentina-spilleren Kevin-Prince Boateng var klar i mælet overfor sin halvbror Jerome Boateng, som i transfervinduet blev kædet heftigt sammen med et skifte til Juventus i Serie A.

Skiftet kom på tale efter Juve-stopperen Giorgio Chiellini blev sat udenfor i en lang periode med en knæskade, men som bekendt er Jerome Boateng fortsat Bayern-spiller, og det ærgrer Fiorentina-spilleren sig over.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have set ham her. Også selvom han har vundet de fleste kampe, vi har mødt hinanden i, fordi han har spillet i større klubber, siger Kevin-Prince Boateng til Sport Bild ifølge Bulinews og fortsætter.

- Jeg sagde til ham, at han helt klart skulle skifte til Juventus, hvis han havde muligheden. Det havde været stort at se ham her.

- Ikke kun fordi han ikke spiller i Bayern i øjeblikket, men også på grund af en ny udfordring, ny kultur og et nyt sprog. Det ville have været perfekt.

Jerome Boateng har spillet i Bayern i otte sæsoner, siden han kom til klubben i 2011 fra Manchester City. Han har blandt andet vundet syv tyske mesterskaber, et Champions League-trofæ og fire tyske pokalturneringer i sin Bayern-tid.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 16. september
Søndag 15. september