Luk

Khedira fortæller om hjerteproblemer

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Juventus
Champions League gruppe D (18/09)
bet365 2,40 3,10 3,20
NordicBet 2,45 3,20 3,25
Oddset 2,40 3,10 3,20

Sami Khedira fortæller om sidste sæsons hjerteproblemer, og Juventus-spilleren forsikrer, at han er i klubben for at spille, ikke bare for at tjene penge.

Sami Khedira havde en vanskelig sæson 2018/19, hvor det på grund af blandt andet hjerteproblemer, som krævede en operation, blev til kun 17 kampe.

Tyskeren var derfor spået et skifte væk fra Juventus i sommerpausen, men han er der stadig.

- Sidste sæson var uheldig for mig. Jeg var ikke så glad, med skaderne i mit knæ, og hjerteoperationen. Jeg kom ind i en ond cirkel, siger Khedira ifølge Football Italia.

I begyndelsen af 2019 fik Khedira pludselig hjerteproblemer og måtte opereres.

- Efter et træningspas følte jeg mig svimmel, og jeg kunne ikke se klart. Jeg sagde det til lægen, men jeg følte aldrig, at jeg var i livsfare, og operationen var nærmest en rutinesag.

- Jeg er overbevist om, at jeg kan komme tilbage på højeste niveau, for ellers ville du tale med en pensionist og ikke en fodboldspiller, siger Khedira, der er blevet beskyldt for at blive i klubben bare for at hæve sin gode hyre.

- Jeg ville ikke væk. Jeg hørte, at jeg kun var her for pengene. Det ramte mig, for så ville fansene tro det. Jeg har aldrig spillet for pengene, kun for at vinde trofæer, lyder det fra Juventus-spilleren. 
 


Af Thor Carlskov

2 kommentarer

tomjoedk 20:57          
Juventus..........
MartinHerold 21:43          
Spændende.
Mandag 16. september